Visus Lietuvoje gyvenančius ir po platųjį pasaulį išsibarsčiusius lietuvius, socialinių tinklų vartotojus akcijos – žaidimo organizatoriai kviečia pasidaryti linksmą, nuotaikingą, išmoningą, netikėtą asmenukę, kurioje būtų žaidimo dalyvis, kuris gali būti ne vienas, o kartu ir šeimos nariai, draugai ar kolegos ir Lietuvos valstybingumą, nepriklausomybę, tautiškumą simbolizuojantys vaizdai, veiksmai, simboliai, žmonės ar panašiai.

Šią asmenukę nuo vasario 10 iki 17 dienos akcijos-žaidimo dalyvis kviečiamas patalpinti savo socialinio tinklo „Facebook“, „Instagram“ ar „Snapchat“ asmeninėje paskyroje kaip viršelio nuotrauką. Paskyros nuorodą reikia atsiųsti iki vasario 13 dienos į Plungės kultūros centro el. p. plungeskc@gmail.com arba informuoti akcijos – žaidimo organizatorius apie savo dalyvavimą telefono numeriu 862358961.

Socialiniuose tinkluose turim puikią galimybę vienas kitą pasveikinti su mūsų šaliai reikšminga data Vasario 16-ąja, Lietuvos valstybės atkūrimo diena ir parodyti savo vienybę nuoširdžiai ir paprastai, o šįkart net žaismingai visų pamėgtu būdu – kuriant asmenukes. Plungės kultūros centro organizuojama akcija-žaidimas SELFIE LIETUVA, kviečia atsisakyti nusistovėjusių standartų, metai iš metų besikartojančių beasmenių nuotraukų ir tiesiog paieškoti savo paties asmeninio santykio į savo gimtinę, o pačioms visų mėgstamoms asmenukėms suteikti prasmę.

Išradingiausių, linksmiausių ir labiausiai temą atskleidžiančių asmenukių autoriai bus paskelbti Vasario 16 – osios dienos iškilmių metu, kurios vyks Plungės kultūros centre, žinoma ir visuose socialiniuose tinkluose, bei bus apdovanoti Plungės rajono mero įsteigtomis dovanomis, bei sertifikatais pažyminčiais apie laimėjimą akcijoje – žaidime.