Šiuo metu jus gali aplankyti įžvalga, kad tolesnis darbas toje pat vietoje ar srityje neturi ilgalaikės perspektyvos. Todėl būkite jautrūs jus pasiekiančioje informacijoje, kad galimybės pasitaiko, bet nesikartoja.

Vasaris. Sėkmingesnis mėnuo pasiryžusiems pradėti kažką naujo. Tai puikus laikas jūsų kūrybiniams sumanymams. Šiuo metu gali gimti ir netikėtos idėjos. Darbo paieška lengviau sektųsi ieškantiems darbo transporto, IT ir dokumentų bei finansų tvarkymo srityse.

Kai kurie šiuo metu norės atnaujinti savo transporto priemonę, kaups pinigus vasaros kelionėms.

Kovas. Kylančio Mazgo tranzitas jūsų ženklu kurs palankias sąlygas, ieškantiems papildomų darbų. Tiesa, dėl Saulės kelionės opoziciniu jums ženklu, gali prireikti daugiau pastangų. Galimi ir papildomi trumpalaikiai uždarbiai ir užsakymai.

Balandis. Šiuo metu sektųsi ir norintiems iš esmės keisti situaciją: pervažiuoti į kitą gyvenamą vietą, pradėti naują veiklą. Šis mėnuo palankus ir kuriantiems šeimyninį verslą. Galimos šaunios idėjos ir netikėti sprendimai. Antroje mėnesio pusėje to pasekoje padaugėtų finansų.

Gegužė. Ramesnis ir stabilesnis įprastinių darbų laikotarpis. Išlieka palankus, norintiems permainų, ieškantiems kažko naujo. Atkreipkite dėmesį į bendradarbių ir draugų mintis, į galvą šovusias netikėtas idėjas. Tarp jų gali būti ta, kuri atneštų jums sėkmę ir pinigų pagausėjimą. Palanku ieškotis papildomos veiklos logistikos, remonto, statybų ir tarpininkavimo srityse.

Birželis. Daugybės smulkių darbų mėnuo, kai gerai sektųsi ieškantiems informacijos, siekiantiems pergalių moksle ir norintiems tobulėti profesinėje srityje. Šiuo metu galite sutikti seniai matytus pažįstamus, kurių idėjos rastų atgarsį jūsų širdyje. Galbūt vėliau iš to gimtų bendros įdomios veiklos projektas. Finansai, Venerai keliaujant Jaučio ženklu, bus uždirbami nemažomis pastangomis ir atkakliu darbu.

Liepa. Darbuose stabilesnis laikotarpis, kai reikėtų imtis anksčiau pradėtų projektų, įsitvirtinti savo darbo vietoje. Šiuo metu sėkminga būtų papildomų darbų paieška. Į gautus naujo darbo pasiūlymus reaguoti reiktų pakankamai kritiškai, išsiaiškinti visas sąlygas, kad nenusiviltumėte. Lengviau būtų rasti darbus pervežimo, viešojo maitinimo, dokumentų tvarkymo, draudimo ir tarpininkavimo srityse.

Rugpjūtis. Šis mėnuo jums tiktų deryboms ir darbo pokalbiams. Nuo šių pokalbių priklausys ir būsimi jūsų finansai. Šiuo laikotarpiu labai svarbu parodyti savo atliekamą darbą, pakalbėti apie tolesnius planus. Darbai smulkūs, tačiau iš jų dėliosis bendras jūsų veiklos paveikslas. Kokį jį sudėliosite priklausys tolesnis jūsų karjeros kilimas. Finansus norėsis skirti namams, jų jaukumui, pasirūpinimui artimaisiais.

Rugsėjis. Jūsų žvaigždžių palankumo laikas. Saulei ir Marsui keliaujant jūsų ženklu, lengviau realizuosite geras idėjas, galite sulaukti netikėto klientų ir partnerių susidomėjimo. Šiuo metu palankūs pristatymai, parodos, renginiai. Ieškantiems darbų – lengviau sektųsi ieškoti transporto, logistikos, prekybos ir buhalterijos ir farmacijos srityse. Kai kuriems norėsis įsigyti ir svarbių pirkinių.

Spalis. Puikus mėnuo perspektyvų kūrimui. Šiuo metu palanku ieškoti darbų, finansų, dokumentų tvarkymo, vaikų ir suaugusių priežiūros, pervežimų srityse. Tai puikus laikas rinkti informaciją, ją analizuoti, rengti susitikimus ir pristatymus. Finansai bus linkę ištekėti ir smulkmenoms, tad planuojamam stambesniam pirkiniui vertėtų ir pataupyti. Šį mėnesį kai kuriems sektųsi realizuoti įdomią verslo idėją.

Lapkritis. Netikėtų sprendimų laikas. Būtent šį mėnesį kai kurių kantrybės taurė prisipildyti iki viršaus ir kilti noras keisti darbo vietą, o kai kam ir pobūdį. Tačiau šiam žingsniui jums reikėtų kruopščiai pasiruošti, nes šį mėnesį galite susidurti su lengvai dalijamais pažadais, kurie ne visada gali būti išpildyti. Tad eidami į naują darbo vietą įsitikinkite, kad visos darbo sąlygos ir pažadai detaliai įrašyti jūsų darbo sutartyje. Šį mėnesį nesiimkite abejotinų finansinių projektų, susilaikykite nuo kilusio noro paišlaidauti, geriau pasirūpinkite savo ir artimųjų sveikata, profesiniu tobulėjimu, ar atidėkite jų būsimai kelionei.

Gruodis. Mėnuo, kai reiktų pabaiginėti anksčiau pradėtus darbus ir projektus, pasidžiaugti anksčiau gautais rezultatais ir iki Šv. Kalėdų pasikalbėti apie jūsų tolesnes perspektyvas. Kartu tai ir netikėtumų laikas, kai gali paaiškėti naujos aplinkybės ir situacijos darbuose. Šį mėnesį lėšas skirkite ne tik šventinėms dovanėlėms, bet vertėtų pataupyti ir naujai, kitokiai pradžiai. Beje, šį mėnesį lengviau galite susirasti laikiną papildomą uždarbį.

Gerų metų jums linki astrologė Lolita Žukienė.