Vasaris. Šį mėnesį ypač vertėtų atsižvelgti į kolektyvo nuomonę. Imkitės bendrų projektų, nešykštėkite pagyrimo šalia dirbantiems. Šiuo metu lengviau darbą rastumėte IT srityje, logistikoje, buhalterijos, finansų tvarkymo srityse. Galimi ir papildomi laikini uždarbiai.

Kovas. Kai kurie galite ryžtis dideliems pokyčiams, ypač jei paaiškės, kad atlyginimas nelinkęs augti. Gerai apmąstykite situaciją ir pirmiausia rinkite informaciją apie analogiškas darbo vietas. Finansai šį mėnesį augs lėčiau, tačiau galima rasti papildomų finansinių šaltinių.

Balandis. Jėgų ir finansų kaupimo mėnuo, kurio pabaiga gali būti apvainikuota didele sėkme. Palanku kalbėti apie atlygį už papildomą darbą, eiti į naujus darbo pokalbius.

Gegužė. Jūsų sėkmės mėnuo, kai už jūsų intensyvias pastangas greičiau gali būti atlyginta. Finansinė padėtis gerės, jei būsite ryžtingi ir pateiksite gerų idėjų. Šiuo metu apsisprendusiems palanku keisti darbą, derėtis dėl geresnių sąlygų.

Birželis. Mėnuo palankus norintiems tobulėti, ieškantiems kompanionų bendrai veiklai. Kai kuriems tai ir atostogų metas, kai finansines išlaidas vertėtų gerai planuoti. Galimi ir trumpalaikiai sezoninio darbo pasiūlymai.

Liepa. Laikotarpis, kai krūvis darbuose turės tendenciją didėti. Būtina juo dalintis, atsakingai prisiimti naujus įsipareigojimus. Sektųsi dirbantiems statybos, pervežimų ir aptarnavimo sektoriuose. Piniginiai reikalai, nors ir nedideliu tempu, tačiau gerės.

Rugpjūtis. Atostogaujantys išlaidaus, o likę darbuose dirbs vos ne už du. Gavę daug papildomų darbų, neužmirškite pakalbėti ir apie didesnio užmokesčio galimybes. Tarkitės iškart. Kai kuriems vertėtų geriau pasaugoti verslo idėjas.

Rugsėjis. Šiuo metu jūs galite kilti laiptukas po laiptuko karjeros laiptais, jei pateiksite gerų strateginių sumanymų ir įrodysite savo idėjų naudingumą administracijai. Finansai irgi gali gausėti, jei paieškosite papildomos veiklos.

Spalis. Mokslui ir tobulėjimui palankus mėnuo. Sėkmingas besidarbuojantiems draudimo ir finansų srityje. Jei jaučiate, kad per mažai jums moka, pasikalbėkite apie didesnio atlyginimo ar papildomo darbo galimybes.

Lapkritis. Šį mėnesį gali kai kuriuos pasiekti netikėta informacija apie pokyčius ir pertvarkas darbe. Kai kam tai gali būti ryški sankryža, kurioje reikės paieškoti naujos krypties. Šiuo metu lengviau sektųsi ieškantiems darbų IT, medicinos, aptarnavimo ir finansų srityse.

Gruodis. Daug darbų, daug ir išlaidų, bet juk taip norisi pradžiuginti mylimus žmones! Raskite laiko išsiaiškinti būsimas darbo perspektyvas. Kai kurie netikėtai gali rasti prieš šventes gerą darbo pasiūlymą.

Tai – bendros tendencijos, kurias reikėtų derinti su asmeninio horoskopo rodikliais.

Gerų ateinančių metų jums linki astrologė Lolita Žukienė.