Komisijos nariai laidoje neatsistebės Vytenio Kaluškevičiaus panašumu į Aleksandrą Rybaką. „Tiesiog vienas prie vieno. Idealiai viskas atlikta taip pat, kaip tuomet „Eurovizijoje“. Vyteni, viskas tobulai“, - sakys Livija Gradauskienė. „Noriu pagirti, šis numeris buvo labai panašus, o gal net ir identiškas. Be to, kad tu buvai puikus šiandieną, tai ką padarė šokėjai – buvo nuostabu. Ačiū, buvo puikus numeris, atgaiva sielai“, - gražių žodžių negailės Mantas Stonkus. „Tu buvai 99,7 proc. panašus į Rybaką ir man visai nesvarbu ar tu realybėje panašus į jį, ar tau lengva įkūnyti buvo, ar ne. Tiesiog buvo puikus numeris“, - pripažins Vytenis Pauliukaitis.

BTV „Muzikinėje kaukėje“ šį šeštadienio vakarą laidos dalyviai įsikūnys į žinomiausius „Eurovizijos“ atlikėjus. Rūta Ščiogolevaitė taps Verka Serdiučka (Ukraina), Vytenis Kaluškevičius – Aleksandru Rybaku (Norvegija), Anžela Adamovič – Dana International (Izraelis), Tadas Juodsnukis įkūnys Conchitą Wurst (Austrija), Donata Gutauskienė-Laisva – Aistę Smilgevičiūtę (Lietuva).

Karolina Juškaitė-Carol virs Lulu (Didžioji Britanija), Valentinas Krulikovskis – Aivaru Stepukoniu (Lietuva), Tadas Rimgaila – Donny Montell (Lietuva), Nijolė Pareigytė-Rukaitienė įkūnys Eleną Paparizou (Graikija), Arvydas Vilčinskas – grupę „Lordi“ (Suomija).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)