Specialiai laidai „Auksinė daina” jos pirmą kartą po 10 metų pertraukos susibūrė ir atliko dešimt geriausių savo dainų. Nors šiandien jos jau suaugusios ir mielas sukneles pakeitė kur kas seksualesnis įvaizdis, jos pačios teigia, visas dainas bei judesius prisimena lyg paskutinį kartą būtų koncertavusios dar vakar.

Per tiek metų koncertinės veiklos yra buvę visko, todėl linksmų istorijų ir ašarų dėl juoko netrūko visos laidos metu. Tačiau Laima Lapkauskaitė (56) buvo atvira ir atskleidė niekam nežinomą dalyką: kodėl Irūna Puzaraitė-Čepononienė (26) buvo išmesta iš grupės.

„Su viena iš mergaičių buvome susipykusios. Aš su vaikais stačiau miuziklą „Vilkas ir septyni ožiukai“. Ir mergaitė, kuri vaidino vieną iš pagrindinių vaidmenų, ožkelę, buvo Irūna. Nežinau kaip ten viskas įvyko, jai šita veikla nusibodo ir aš jai pasakiau iki. O už savaitės buvo premjera. Nežinojau, ką tada darysiu, bet per savaitę vaidmenį paruošė kita grupės narė Ieva ir mes kažkaip išsisukom. Mūsų atsisveikinimas truko du mėnesius. Visada pasibaigus repeticijai ji stovėdavo prie salės durų visa nuliūdusi. Aš su ja pasisveikindavau ir nueidavau. Ir po vieno koncerto, kuomet sąstate Irūnos nebuvo, ji priėjo prie manęs su gėlyte, apsikabino, mes abi apsiverkėm ir susitaikėm. Bet ši situacija išėjo į gerą. Ji įrodė, kad yra asmenybė, turi savo charakterį, savo nuomonę ir manau, kad būtent šis bruožas padeda jai šitaip sparčiai kopti karjeros laiptais“, – pasakojo grupės vadovė Laima Lapkauskaitė.

Laidos vedėjui Deiviui paklausus, kuri iš jų dainų galėtų tapti „auksinė” merginos atsakė, kad greičiausiai tai bus „Užrakinta surakinta” arba „Melagis”. Nuotaikinga laida apie legendinę grupę „Mokinukės”, kuri specialiai susibūrė tam, kad atliktų 10 geriausių savo dainų ir išrinktų vienintelę auksinę. Kuri daina laimės sužinosite jau šį penktadienį laidoje „Auksinė daina“ 20.30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)