J. Truchanovičiaus sąskaitoje 3 tikslūs metimai į varžovų vartus. Kitas rungtynes „Montpellier“ Lapkričio 16 dieną žais namuose su „Saran“ ekipa. Šiuo metu „Montpellier“ su penkiomis pergalėmis ir dviem pralaimėjimais yra ketvirtoje turnyro lentelės vietoje.

Pergalę iškovojo ir antroje Prancūzijos lygoje žaidžiančių lietuvių ekipos. Vaidoto Groso „Istres“ klubas palaužė „Pontault“ rankininkus 27:19. V. Grosas pasižymėjo 2 įvarčiais. „Limoges“ rankininkai, kurių vartus gina Vilius Rašimas, susidorojo su „Valence“ rezultatu 29:27.

Vokietijoje nesėkmę patyrė Romo Kirveliavičiaus atstovaujama „Coburg“ ekipa, kuri nusileido „Minden“ rankininkams rezultatu 20:23. R. Kirveliavičiaus sąskaitoje šiose rungtynėse 2 pelnyti įvarčiai. Šiuo metu „Coburg“ klubas su keturiais taškais yra paskutinėje aukščiausios Vokietijos lygos vietoje, o kitas rungtynes žais Lapkričio 16 dieną su Kielo „THW“ klubu.

Nesėkmingai rungtynės susiklostė ir Vokietijos antroje lygoje žaidžiančiam Gerdo Babarsko atstovaujamam „Bietigheim“ klubui. Jie pralaimėjo „HAMM“ ekipai rezultatu 30:36 ir užleido lygos lyderių pozicijas „Lubbecke“ rankininkams. Lietuvis šiose rungtynėse buvo rezultatyvus ir pelnė 4 įvarčius.

Austrijos aukščiausioje lygoje minimaliais skirtumais pralaimėjo ir Beno Petreikio ir Vytauto Žiūros atstovaujami klubai. B. Petreikio Leobeno „Union“ pralaimėjo Ferlacho „Kelag“ komandai 27:28, o V. Žiūros Vienos „Fivers“ nusileido „Linz“ rankininkams 35:36. V. Žiūra šiose rungtynėse pelnė net 12 įvarčių, o B. Petreikis rungtynes praleido dėl patirtos traumos.

Austrijos taurės rungtynėse Gyčio Šmantausko atstovaujama „TDE“ Group“ ekipa palaužė „Karnten“ 35:31, Švaco „Tirol“ su trim lietuviais pralaimėjo Tulno „Union“ komandai 20:29, o „Tectum“ su Diliu pralaimėjo prieš A. Strazdo „Falkensteiner“ 31:21. G. Šmantauskas ir Andriuška pelnė po 4 įvarčius, Dilys net 8, Sakalauskas debiutiniame mače nepasižymėjo, o Strazdas nerungtyniavo.

Islandijoje Giedrius Morkūnas ne tik pavyzdingai darbavosi vartuose, bet ir pats sugebėjo pasižymėti įvarčiu, o jo „Haukar“ klubas nušlavė „Afturelding“ 35:17.

Pergalę iškovojo ir „Akureyri“ ekipa 21:18 įveikusi „Grotta“ klubą. Mindaugas Dumčius pelnė 1 įvartį, o Karolis Stropus – 3.

Šveicarijoje Arūnas Vaškevičius ir jo atstovaujama Vinterturo „Pfadi“ komanda pralaimėjo „Kriens“ ekipai 25:27, tačiau Lietuvos vartininkas sugebėjo pelnyti įvartį.

Belgijos ir Nyderlandų čempionate „Hurry up“ klubas, kuriame rungtyniauja Tomas Bernatavičius ir Vaidas Trainavičius 24:30 nusileido „Achilles“ rankininkams. V. Trainavičius pelnė 4 įvarčius, o T. Bernatavičius susitikimą praleido dėl traumos.

Rumunijoje Rolandas Bernatonis prisidėjo prie Bukarešto „CSM“ pergalės prieš „Adrian Petrea“ rankininkus 27:24. R. Bernatonis į oponentų vartus kamuolį tiksliai siuntė 2 kartus.

Lenkijoje be traumuoto Mindaugo Tarcijono žaidę Opolės „Gwardia“ rankininkai įveikė Gdansko „Wybrzeze“ ekipą 27:25.

Portugalijoje Paulius Orlovskis pelnė 1 įvartį, o jo atstovaujamas „Horta“ klubas pralaimėjo „Madeirai“ komandai 20:36.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją