Teniso mėgėjai, žaidžiantys iki penkerių metų, varžėsi „Challenge“ taurės mačuose. Šioje pradedančiųjų grupėje neįveikiami buvo Marijus Jurkonis ir Rolandas Pesliokas, turnyro finale po permainingos kovos rezultatu 3:6, 6:1, 10:6 įveikę Dano Paužos ir Egidijaus Kaselio duetą. Trečią vietą iškovojo Giedrius Martusevičius ir Marius Stonys.

Stipresnėje grupėje dėl „Power“ taurės visas keturias pergales iškovojo ir nugalėtojais tapo Danas Zykus ir Marius Kukenys. Antra vieta tenkinosi Rolandas Jarutis ir Andrius Vencevičius, o trečią vietą iškovojo Martynas Narkauskas ir Tomas Šalkauskas, mažajame finale rezultatu 7:6, 6:3 nugalėję Aleksandro Tverskojais ir Gytenio Balčiūno porą.

„Masters“ taurės – stipriausios grupės – varžybose vyko itin atkaklios ir nenuspėjamos kovos. Čia čempionais tapo Vytis Grabauskas ir Tomas Ganusauskas, rezultatu 3:6, 6:2, 10:7 nugalėję patyrusius žaidėjus Darių Mačiulaitį ir Paulių Bortkevičių. Trečią vietą iškovojo Darius Mockus ir Artūras Listavičius, kurie nepaliko šansų Andriui Morkūnui ir Dariui Baniui.

Vyriausiųjų žaidėjų „Seniors“ grupėje nugalėtojais tapo Arūnas Keserauskas ir Vladas Korsakovas, antrą vietą iškovojo Liutauras Radzevičius ir Vytautas Rickus, o treti liko Egidijus Vosilius ir Virginijus Dirma.

Moterų „Power“ taurės varžybose nugalėtojomis tapo nuolatinės įvairių teniso turnyrų dalyvės Laura Ragulskytė-Pavliuk ir Rūta Kijauskaitė-Cikanavičienė, kurios įtikinamai finalo kovoje rezultatu 6:2, 6:4 nugalėjo Laurą Krasauskienę ir Eveliną Jakštaitę. Trečią vietą užėmė Jūratė Nedzinskienė ir Daiva Uosytė.

Stipriausioje moterų „Masters“ taurėje čempionėmis tapo patyrusios žaidėjos Vita Lukštaraupienė ir Rūta Kaikarienė, antrą vietą iškovojo Aušra Kavaliauskienė ir Jolanta Remeikienė, trečia pozicija atiteko Agnei Babelienei ir Audrai Ginelevičienei.

Kviestinis dvejetų teniso turnyras „MG Baltic taurė 2016“, tradiciškai rengiamas Vilniuje rudenį, vyko jau ketvirtus metus. Šis mėgėjų turnyras yra vienas iš didžiausių ir svarbiausių mėgėjų turnyrų Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)