Lietuvos policijos feisbuko paskyroje rašoma, kad policininkams patruliuojant Vilniaus r., Skaidiškėse, jie pastebėjo šalia kelio lakstantį, be priežiūros paliktą arklį, keliantį grėsmę sutemoje. Nurodoma, kad pasak patrulių pasakojimo, arklys vos nepalindo po vilkiku.

Kaip matyti iš įraše patalpinto vaizdo įrašo, pareigūnas pačiupo baslį, prie kurio buvo pritaisyta arklio grandinė, ir jį įbedė į žemę ten, kur arkliui išsitęsus per visą grandinės ilgį, gyvulys nesieks kelio ir nekels pavojaus nei sau, nei kitiems.

Toks pareigūnų poelgis sulaukė didelio internautų palaikymo – vaizdo įrašu pasidalinta daugiau nei šimtą kartų, daugiau nei mygtuką „patinka“ paspaudė daugiau nei 1,4 tūkst. žmonių.

Kaip DELFI nurodė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio specialistė Loreta Kairienė, policijos registruojamų įvykių registre (PRĮR) lapkričio 12 d. yra gauti du pranešimai dėl nutrūkusio arklio – pirmasis pranešimas gautas 16.31 val., antrasis – 16.35 val.

Deja, ar atsirado arklio šeimininkas, policijos atstovė pasakyti negalėjo. Šis klausimas sukėlė DELFI skaitytojo ir internautų nuogąstavimus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)