Su feisbuko bičiuliais ir sekėjais jauna mergina pasidalino savo mintimis. Anot jos, daugybė moterų persistengia dailindamos savo veido bruožus įvairiomis programėlėmis. Koregavimas toks akivaizdus, kad belieka tik... pasijuokti.

„Na, mielos merginos, jau praėjusiais metais rašiau postą apie tai, bet negaliu aš ramiai žiūrėti „Facebook“ ir „Instagram“, kai matau pastoviai tokias gražuoles. Na rimtai, panos, jūs realiai nematote, ką jūs su savo nuotraukomis pasidarote? Ar jums gražu tai? Jaučiuosi pasimetus, nes mes visos „blurrinamės“, bet kuo toliau, tuo vis daugiau tokių vištų, kurios galvoja, kad „ai, truputį pasitvarkysiu, juk nepastebės niekas“.

Kai jos visą veidą ir plaukus „nusiblurrina“ iki tokio lygio, kad nelieka net bruožų, išsilieja ta oda, kad net kūdikėlių užpakaliukai neprilygsta lygumui. Pasididina akis su visomis tomis makiažo programomis, užsideda per jas netikras blakstienas, kurios akivaizdžiai matosi, suprantate tai?

Geriausia, kai tokios merginos dar užsiima vizažu (nes kas antra mergina Lietuvoj yra vizažistė) ir savo veidus ir klienčių veidus transformuoja programėlėmis ir dar susilaukia komplimentų. Na, aš realiai nesuprantu, kodėl? Kodėl tai yra gražu? Čia rimtai nepastebi žmonės, kai panelės taip išsidarko?“ – feisbuke piktinosi K. Meschino.

DELFI pasiteiravus, ar K. Meschino ir pati naudoja įvairias programėles, kuriomis padailina savo veido bruožus, mergina neslėpė, jog tą daro, tačiau paiso ribų.

„Grožio kultas dabar yra iškreiptas, tad visos nori būti tobulos ir virtualioje erdvėje bando iš savęs kažką išspausti. Bjauroja save programėlėmis, naudodamos jas be saiko ir peržengdamos visas ribas. Labai daug žinomų moterų ir paprastų merginų socialiniuose tinkluose taip pakeitusios savo veido bruožus, kad net juokinga. Visos mes koreguojame nuotraukas, bet kai peržengi ribas – tai tampa neskoninga, ar ne?

Kalbu ne apie nenatūralumą, pati esu pasikoregavusi nosį ir to neslepiu. Ir aš, ir mano draugės koreguoja nuotraukas. Retai kada dabar pamatysi merginą, kuri to nedaro. Ar kokią raukšlytę, ar spuogelį, ar paakius nepastebimai visos susitvarko, tačiau yra daug merginų, kurios persistengia, tampa nebepanašios į žmogų. O liūdniausia, kai tai daro tos, kurios dirba vizažistėmis!“, – DELFI teigė K. Meschino.

Karolinos įrašas feisbuke:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)