Visą gyvenimą sportuojanti pareigūnė, iki praėjusių metų praktikavusi bėgimą, trenerių Editos ir Ramūno Sendrių paskatinta, pabandė pakeisti sporto šaką ir per labai trumpą laiką pasiekė neįtikėtiną rezultatą.

Kaip pasakojo Asta Butkutė, trenerė prižiūri jos mitybą, o treneris, pats dukart tapęs pasaulio fitneso čempionu, – fizinį pasirengimą. „Treniruotės man nėra labai sunkios, nors vyksta po 5-6 per savaitę. Sunkiau laikytis ypatingų mitybos taisyklių, pavyzdžiui, tris dienas iki varžybų atsisakoma net vandens. Svarbu visa gyvensena, miego privalo būti ne mažiau nei po 8 valandas“, – trumpai savo gyvenimo būdą apibūdino pareigūnė.

A. Butkutė džiaugėsi iš karto patekusi į pasaulinio lygio varžybas, kuriose varžėsi vyrai ir moterys iš tokių tolimų Lietuvai šalių kaip Argentina, Indija, Iranas ir pan. „Nors kai kurie fitneso, kultūrizmo atstovai ir atstovės atrodo grubokai, dauguma iš jų buvo labai šilti ir malonūs žmonės. Pasaulio čempionatas vyko išties draugiškoje atmosferoje“, – sakė sidabro laimėtoja.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)