„Pastebėjome, jog norint švęsti populiariose vietose, užsisakyti geriausius specialistus ar pasirenkant populiarią datą geriausiai tai daryti dar rudenį. Žinoma, paskutinius akcentus galėsite sudėlioti iki vasaros, bet pradėti geriausia kuo anksčiau”, - teigia parodos organizatorė Rita Alksnienė.

Ši vestuvių paroda išsiskiria ypatingai gausiu dalyvių skaičiumi - šiemet savo paslaugas vestuvių sektoriuje siūlo beveik 300 profesionalų. Čia galima ne tik gauti ypatingas nuolaidas, dovanas, bet ir sužinoti naujausias tendencijas. Parodoje dalyvauja dizaineriai Egidijus Rainys, Liutauras Salasevičius „InŽi“ mados namai, Egidijus Sidaras, floristas Mantas Petruškevičius, Vitalijus Zuikauskas, Milita Daikerytė, Deividas Meškauskas ir daugybė kitų žinomų veidų.

„Nauja vestuvių tendencija - romantiška vakarinė ceremonija. Tai nepakartojamas ir magiškas jausmas. Tik įsivaizduokite ceremonijos vietą puošia daugybė girliandų bei žvakių liepsna, o Jūs žvaigždžių ir mėnulio šviesoje prisiekiate vienas kitam amžina meile“, - idėja dalinasi vestuvių planuotoja Inesa Borkovska.

Visas dvi parodos dienas trijose salėse vyksta įvairūs seminarai - nuo grožio specialistų iki planuotojų, vedėjų ar degustacijų.
Sekmadienį paroda vyks iki 17 valandos „Compensa“ koncertų salėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją