LRF generaliniu direktoriumi lieka Irmantas Kukulskis. LRF komunikacijos komiteto pirmininku tapo Tomas Bieliauskas, o komercijos komitetui vadovaus Paulius Zubavičius. Garbės Prezidentu už indėlį į Lietuvos regbį tapo ilgametis Kauno „Ąžuolo“ klubo vadovas Vytautas Vasilenka. Tokios pareigos LRF paskirtos pirmą kartą.

„LRF valdyba išliko beveik nepakitusi, nes žmonės teigiamai įvertino ketverių metų darbą. Mūsų tikslai yra tęsti pradėtus darbus ir koncentruotis į projektų kokybę. Pagrindiniu prioritetu išlieka rinktinės, žymiai didesnis dėmesys bus skiriamas vaikų ir jaunučių pirmenybėms. Susirūpinimą kelia moterų ir jaunių regbis. Toliau tęsime pradėtus plėtros projektus. Sėkmingai vyksta „Top“ lyga, bet sieksime dar labiau pagerinti čempionato kokybę ir matomumą. Skirsime daug dėmesio regbio populiarinimui ir sporto šakos supažindinimui“, – kalbėjo I. Kukulskis.

LRF nariai taip pat balsavo dėl rugpjūčio mėnesį LRF Valdybos pateikto pasiūlymo už sistemingus LRF įstatų pažeidimus ir neadekvataus elgesio iš Šiaulių „Baltrex-Šiaulių“ komandos atimti 7 taškus Lietuvos regbio-7 čempionate, su -14 taškų pradėti kovą „Top“ lygoje bei pašalinti klubą iš LRF narių.

Po balsavimo buvo nuspręsta pašalinti „Baltrex-Šiaulius“ iš LRF narių, bet neatimti iškovotų taškų. Tai reiškia, kad „Baltrex-Šiauliai“ oficialiai bus pripažinti Lietuvos regbio-7 čempionais ir galės kovoti dėl „Top“ lygos aukso.

„LRF nariai nusprendė, kad čempionai turi paaiškėti stadionuose, o ne popieriuose. „Baltrex-Šiaulių“ išbraukimas iš LRF narių neatima teisės varžysis Lietuvos čempionatuose ir „Top“ lygos varžybose. Narystė LRF tam nėra būtina“, – situaciją komentavo I. Kukulskis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)