„Su vandenlenčių sportu visos susipažinome „atskirai ir kartu“. Daugelis mūsų jau plaukia antrą sezoną, o keletas – šiek tiek ilgiau. Susipažinome per įvairias merginų stovyklas, kurias organizuoja Agnė Šimanskytė. Natūraliai pavyko, kad susibūrė 6 merginų branduolys, kurios ne tik laiką leido vandens parkuose, bet ir laisvalaikį po jo. Kartu einame sportuoti, važiuojame atostogauti, apie meiles ir vaikinus pasiguodžiame. Tiesiog, vandenlenčių sportas buvo tas taškas, nuo kurio prasidėjo mūsų draugystė“, – pasakojo Aida.

Merginų Aidos, Erikos, Evelinos, Gintarės, Justinos ir Simonos draugystė vėliau peraugo net į merginų grupę BOB‘os.

„Vienos kelionės metu prie pokalbių vakare ir nusprendėme, kad reikia mums pavadinimo. Taip gimė BOB‘os (juokiasi). Pavadinimas gan dviprasmiškas, bet to ir siekiame. Nežiūrime į save rimtai ir nesame susireikšminusios. BOB yra angliškų žodžių trumpinys „Best on board“ (liet. geriausios ant lentų), kurį šiek tiek sulietuvinome“, – atviravo Simona.

Šioje grupėje idėjos gimsta spontaniškai. Ne išimtis ir fotosesija, kurioje merginos nusprendė pakentėti dėl tobulo kadro ir hidrokostiumus iškeisti į vėjyje lengvai plazdančias sukneles.

„Norėjome parodyti, kad šis sportas yra labai moteriškas, todėl net sunku patikėti, bet per porą dienų suorganizavome viską, kad fotosesija netoli Vievio esančiame „Elev8“ vandenlenčių parke įvyktų, nes viena iš mūsų merginų išsiruošė įveikti Jokūbo kelio. Buvo arba dabar, arba po mėnesio, kas jau būtų per vėlu. Mus įamžinti sutiko sporto fotografas Augustas Četkauskas, o suknelių paieška buvo vienas iš didžiausių iššūkių. Juk moterys vis pradeda panikuoti, kad neturi kuo apsirengti“, – prisiminimais apie nuotaikingą fotosesiją dalinosi Justina.

Merginoms pirmą kartą teko būti modeliais ant lentų, bet visos vienareikšmiškai linksi, kad tai nepamirštamas įvykis.

„Kiekviena mūsų yra skirtinga – ne tik kaip asmenybė, bet ir profesiniu atžvilgiu: nuo policininkės iki advokatės ar ministro patarėjos, todėl ir nuotraukose visos atskleidėme skirtingai. Būta kritimų, sušlapimų ir momentų, kai jau drebėjo apatinis žandikaulis nuo šalčio, bet nuo veidų niekada nedingo šypsena. Tikimės, kad linksma mūsų fotosesija patrauks akį tų merginų, kurios dar dvejoja išbandyti šį sportą“, – kalbėjo Evelina.

Suknelės, makiažas, šukuosenos tai jau gan neįprastas vaizdas ant vandenlentės, tačiau merginoms ryžto ir nutrūktgalviškumo netrūksta. Šiuo metu vandenlenčių parke naujove tapo „skateboard‘as“. Tai tiesiog lenta, ant kurios reikia lipti su savo avalyne, dažniausiai sportiniais bateliais, ji nėra pritvirtinta niekaip prie tavo kojų, todėl reikia nuolatos išlaikyti balansą.

„O kas nors yra bandę su aukštakulniais plaukti? Ne? Tai mes tai padarėme. Daugelis parke net netikėjo, kad iš viso sugebėsime atsistoti ant lentos, o tuo labiau paplaukti, bet mes skeptikus užtildėme“, – juokėsi Erika.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)