„Pirmosios pirštinės, aulinukai, šalikėliai, švarkai ir ryškūs lūpdažiai. Ant podiumo, mielosios, pirmyn“, – sakė Agnė, pati pasiryžusi stiliaus pokyčiams.

Jai renginio metu buvo pasiūlyti net trys skirtingi deriniai. Visi jie – atrinkti jaunųjų stilistų, dar neseniai krimtusių mokslus Vilniaus dizaino kolegijoje.

Renginio svečiai pirmieji išvydo ir išskirtinius A. Jagelavičiūtės parsivežtus kadrus iš Niujorko, išgirdo apie šio sezono mados tendencijas bei gavo vertingų stiliaus patarimų.

Paklausta, kokių drabužių šį sezoną turi įsigyti kiekvienas mada besidomintis žmogus, A. Jagelavičiūtė tikino apie tokius dalykus niekada negalvojanti.

Svarbiausia – komfortas

„Nėra tokių daiktų, kuriuos žmogus privalo turėti šį sezoną. Žmonės turi turėti tuos daiktus, kurie jiems reikalingi. Juos įsigyti tada, kai reikia. Turi būti ir meilės faktorius – tas momentas, kai pamatai daiktą ir akyse žiba „noriu!“.

1. Turi norėti to daikto.
2. Jis turi tau tikti.
3. Turi gali leisti sau jį įsigyti.

DELFI skaitytojams A. Jagelavičiūtė pataria išlikti savimi ir komfortą vertinti kaip svarbiausią dalyką aprangoje.

Anot garsios stilistės, svarbiausia – kaip jaučiatės pasirinkę vieną ar kitą derinį.

Tiesą, visiškai atsisakyti minties apie ryškesnį, neįprastą drabužių derinį taip pat nederėtų – esą vieną dieną su juo galite jaustis nejaukiai, o štai kitą – puikiai! Retsykiais viskas, ko reikia, tai tiesiog pasidažyti lūpas!
Giedrė Fledžinskienė, Agnė Jagelavičiūtė

Patarimai iš stilistų lūpų

Štai, ką renginio metu akcentavo jaunieji stilistai, Vilniaus dizaino kolegijos vadovė Giedrė Fledžinskienė ir, žinoma, pati mados ikona A. Jagelavičiūtė:

Negražių spalvų nėra, yra tik negražūs spalviniai deriniai.

Niekada neapsigausite turėdami vieną kitą klasikinį rūbą.

Šio sezono karalienės: alyvuogių bei vyno atspalviai.

Gyvūnų raštai – vis dar madingi!

Skrybelės, ypač pagamintos iš vilnos, savo pozicijų neužleidžia jau ne pirmą rudenį. Jos tinka ir ankstyvam pavasariui.

Juodas pieštuko silueto sijonas – universalus, tinkamas ir laisvalaikiui, ir darbui ofise.

Tamsios spalvos tinkamesnės jaunesnėms merginoms, vyresnio amžiaus moterims reikėtų rinktis šviesias spalvas, jos, esą, jaunina.

Ar pasirinkta spalva Jums tinka turite spręsti iš to, ar ji dera prie jūsų veido, o ne pagal tai, kas rašoma mados žurnaluose.

Jei akys išryškėja vilkint tam tikros spalvos drabužį – galite jį drąsiai dėvėti, nesvarbu, kokio ryškumo jis yra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)