Pirmame ture šiauliečiai nustebino rankinio gerbėjus Vilniuje nugalėję vietos VHC „Šviesą“, o uteniškiai triuškinamai pralaimėjo čempionams iš Alytaus

HC „Utenos“ rankininkams šeštadienio rungtynės prasidėjo nesėkmingai. Per beveik pusę pirmo kėlinio jie sugebėjo realizuoti tik 3 metimus, o rezultatyviai susitikimą pradėjusi „Dubysa-Gubernija“ jau buvo pelnę 11 įvarčių.

Nors antrame kėlinyje svečiai rezultatyvumu menkai nusileido aikštės šeimininkams (šiauliečiai įmetė 11, o uteniškiai 10 įvarčių), prisivyti „Dubysos-Gubernijos“ svečiams nepavyko.

Šiaulių ekipoje rezultatyviu žaidimu išsiskyrė Aivaras Budrys, pelnęs 9 įvarčius, 7 įmetė Tautvydas Damašauskas, 3 - Egidijus Dambrauskas.

Uteniškių gretose 8 įvarčius įmetė Šarūnas Šeduikis, 5 – Šarūnas Bikus, 4 - Tomas Čiužas.

„Rungtynes vertinu teigiamai, nes pasiekėme antrą pergalę, komanda džiaugiasi gerai pradėtu sezonu. Nuo rungtynių pradžios buvome rimtai nusiteikę, todėl pavyko susikrauti pranašumą ir jį išlaikyti visas rungtynes“, – sakė „SM Dubysa-Gubernijos“ žaidėjas Aivaras Budrys.

„Rungtynės buvo sunkios. Pradžioje padarėme daug klaidų, kamuolys slydo iš rankų, trūko koncentracijos. Taip pat neįmetėme net šešių 7 metrų baudinių. Sudėjus visas klaidas ir išėjo toks rezultatas“, – kalbėjo HC "Utena" žaidėjas Andrius Katinas.

Šiuo metu turnyro lentelėje pirmauja po dvi pergales turinčios „SM Dubysos-Gubernijos“ ir Kauno „Granito-Kario“ ekipos. Trečioje ir ketvirtoje vietose kol kas po vienerias rungtynes sužaidusios Alytaus „Varsos-Stronglaso“ ir Klaipėdos „Dragūno“ komandos.

Artimiausios šalies čempionato rungtynės vyks kitą šeštadienį (spalio 8-ą d.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją