Suspauskite kumštį. Ką gi matote?

1. Suspausdami kumštį nykštį pakišate po kitais pirštais

Kokį jus mato aplinkiniai?

Tokio kumščio savininkai itin kūrybingi. Jie labai dvasingi ir išraiškingi, jautrūs ir greitai prisitaikantys prie pokyčių. Šio tipo žmonės pragmatiški ir neabejingi menui. Be to, kumštį būtent taip suspaudžiantys žmonės labai atsargūs, o dėl perdėto jautrumo kartais nerimauja dėl menkniekių, rašo sheldonsfans.com.

Šie asmenys protingi ir jautriai reaguojantys į su harmonija ir teisingumu susijusius dalykus. Tiesa, kartais jie gali būti linkę manipuliuoti kitais.

Koks esate iš tiesų?

Iš esmės šio tipo žmonės yra tylūs. Tai susiję su švelnia jų natūra, dėl kurios šio tipo asmenys linkę palikti savo mintis sau nei žeisti kitus. Didžiąją laiko dalį šie žmonės būna draugiški ir linkę bendrauti. Šio tipo atstovams reikia šiek tiek laisvės ir erdvės svajonėms įgyvendinti, o tam, kad jie jaustųsi laimingi, jiems būtinas artimų draugų buvimas šalia.

Meilės frontas

Dramų šio tipo žmonėms reikia mažiausiai. Kur kas labiau jie vertina ramią ir patogią aplinką. Tos pačios taisyklės galioja ir asmeniniame gyvenime. Didžiausia šio tipo asmenų silpnybė – gailiaširdiškumas. Net jei šio asmenybės tipo atstovas buvo stipriai įskaudintas, jis linkęs atleisti pernelyg greitai.

2. Suspausdami kumštį nykštį dedate ant visų kitų pirštų

Kokį jus mato aplinkiniai?

Šio tipo žmonės išsiskiria kūrybingumu ir talentais. Jų spinduliuojamas charizmatiškumas aplink suburia daug draugų. Šio tipo asmenys dosnūs, protingi, o jų charizma neabejotinai sulaukia daug dėmesio. Galia šio tipo atstovams labai svarbi, todėl jie yra pasiruošę labai daug dirbti tam, kad ją turėtų. Tuo pačiu šie asmenys pasižymi lankstumu ir dėmesingumu.

Koks esate iš tiesų?

Šio tipo žmonės labai jautrūs, linkę dalyvauti daugybėje veiklų, tačiau bijo pralaimėjimų. Šio tipo atstovų lūkesčiai iš tiesų dideli, tačiau jie bijo patirti nusivylimų. Dar šiems asmenims nuolat reikia padrąsinimų. Šio asmenybės tipo atstovams reikia visai nedaug, kad jie pasijaustų laimingi. Pakaks bendraminčių rato aplink, kurie šį žmogų suprastų ir mylėtų tokį, koks jis yra.

Meilės frontas

Šie žmonės pasižymi ne pačiu geriausiu įpročiu viskuo abejoti ir pernelyg ilgai galvoti. Kitaip tariant, šio tipo atstovai kartais panyra į skausmingus prisiminimus, iš kurių jiems būna sudėtinga išsivaduoti. Dar šio tipo asmenys pasižymi neryžtingumu, jie nenori būti vieni, tačiau tuo pačiu ir atsargiai įsileidžia žmogų į savo gyvenimą. Šiuos žmonės meilė taip stipriai perpildo, kad jie labai bijo būti palikti. Būtent dėl šios priežasties šie asmenys siekdami apsisaugoti gali pernelyg stipriai susitelkti į gynybines taktikas. Dar šio asmenybės tipo atstovai kartais atrodo labiau atsipalaidavę ir nerūpestingi, nei yra iš tikrųjų.

3. Suspausdami kumštį nykštį dedate ant smiliaus

Kokį jus mato aplinkiniai?

Šio asmenybės tipo atstovai jautrūs, pasižymi lakia vaizduote ir stipria intuicija. Nors jie linkę padėti kitiems ir pasižymi dosnumu, visada jaučiasi šiek tiek nesaugūs. Šio tipo asmenys entuziastingi, tačiau entuziastingai jie žvelgia tik į dalykus, kurie juos domina. Taigi nieko keisto, kad šio tipo žmonės labai greitai netenka kantrybės, nes visą savo energiją nukreipia į savo pačių interesus. Jie smalsūs ir drąsūs iš prigimties, gali pasigirti puikiu humoro jausmu, bet tuo pačiu ir būna linkę nuvertinti save.

Koks esate iš tiesų?

Šio asmenybės tipo atstovams labai svarbu jaustis saugiai, jie nori žinoti, kad žmonės su jais bendraudami yra nuoširdūs. Šiems asmenims svarbu, kad su jais būtų elgiamasi maloniai, jie nori jaustis pripažinti. Kartais šio tipo žmonės su aplinkiniais elgiasi per gerai ir rizikuoja būti išnaudoti.

Svarbiausias šiems asmenims yra žmonų nuoširdumas, todėl nenuoširdumą jie atpažįsta akimirksniu. Jie visada žino, kas jiems yra gerai, o kas – blogai.

Meilės frontas

Šio tipo asmenims sudėtinga išreikšti savo jausmus. Jie stengiasi aiškiai parodyti savo partneriui, kad vertina jį ar ją, nors iš tiesų myli labiau nei ką kitą gyvenime. Tai nėra nenuoširdumas, o labiau polinkis slėpti savo jausmus. Šio asmenybės tipo atstovai liūdi retai, nes savo poreikius kelia į antrą vietą. Jie gerai elgiasi su tais, kuriuos myli, o savanaudiškumui jų gyvenime vietos tiesiog nėra.

--------------------------------------------

DELFI įspėja, kad ši informacija yra pramoginio pobūdžio ir ja nereikėtų vadovautis kaip patarimais bei elgsenos vadovu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)