Vienspalvis bomber jacket puikiai dera su džinsais paaukštintu juosmeniu ar plačiomis aksominėmis kelnėmis – dar viena sezono tendencija. Apskritai, kelnės ir bomberis – tobuliausia, tačiau ne vienintelė galima kombinacija.

Margas, o ypač šilkinis, tarkim, japoniškais ar kitais įdomiais motyvais margintas, bomber jacket sudaro puikią porą su siauru pieštuko silueto sijonu. Visai nesvarbu, ar jis odinis, ar trikotažinis, ar vilnonis – svarbu, kad jis būtų siauras ir siektų arba dengtų kelius. Toks, koks labiausiai pabrėš tavo figūros privalumus. Tiesa, gal vertėtų pabandyti ir su prigludusio silueto mini suknele, jei nuotaika reikalauja seksualaus įvaizdžio.

Biure, atrodo, bomberiui, ne vieta, tačiau jei įmonės vidaus taisyklės nėra itin griežtos arba tavo darbas – kūrybiškas, visuomet gali sugalvoti, kaip jį priderinti. Saugus ir klasikinis variantas – su tiesaus kirpimo tamsiais džinsais, kurie net rimčiausioje kontoroje kartais leidžiami penktadienį. O jei tavo išsirinktas švarkas – pastelinis ir nerėžiantis akies, taip patyliukais ir darbinėje aplinkoje galėsi džiaugtis savo sezono naujiena.

Aš išsirinkau metalinio žvilgesio odinį, kurį dėvėčiau su baltomis kelnėmis ir grubiais batais. Juk baltos kelnės rudenį – tai naujai atrasta sena, kai nesinori atsisveikinti su vasara. Aulinukai – būtinai grubūs, tokie, kuriuos labiausiai tinka avėti rudenį. Į porą puikiai tinka trikotažo marškinėliai ar nėriniuotos šilko palaidinės – kiekvienai pagal jos spintos turinį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)