Ši gatvė – komercinė, ten įsikūrę daug įmonių, biurų, parduotuvių, kavinių, važiuoja visuomeninis transportas.

Bet Vilniaus miesto atstovams ši gatvė atrodo visai neįdomi.

Į užklausą dėl remonto gavome tokį atsakymą: „Padėtis minėtose gatvėse mums yra žinoma. Deja, turimo finansavimo neužtenka sutvarkyti gatves iki norimo lygio. Vien tik neasfaltuotų gatvių mieste yra daugiau nei 500 km. Metalo, Motorų, Geologų ir Dobkevičiaus gatvės reguliariai remontuojamos, užtaisant atsivėrusias duobes, tačiau problemą išspręsti gali tik ištisinis asfaltavimas.“

Bet šiais metai net duobės užtaisytos nebuvo...

O čia pat, netoliese, atsirado platus naujas kelias į mišką... Todėl kviečiam automobilių slalomo mėgėjus pasipraktikuoti Motorų g. Tai suteiks jums neišdildomų įspūdžių! Tie, kas nori patikrinti automobilio patvarumą, irgi kviečiami čia.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

DELFI primena, kad šių metų birželį kreipėsi į Vilniaus miesto savivaldybę, kurios administracijos Miesto ūkio ir transporto departamento Susisiekimo komunikacijų skyriaus Eksploatacijos poskyrio vedėjas Gintautas Kazimieras Niaura nurodė, kad Motorų g. yra įtraukta į remontuojamų gatvių žemėlapį.

Komentare nurodoma, kad „jei viskas gerai“, jį planuojama atlikti antrą pusmetį. Sąrašą, kurios sostinės gatvės bus remontuojamos, galite pamatyti čia.