Be „Rimi", prekybos centre įsikurs dar 14 parduotuvių bei paslaugų teikėjų. Prekybos centre pirkėjų patogumui bus įrengta daugiau nei 120 antžeminių ir požeminių automobilių stovėjimo vietų.

Pastatyti šį 3700 kv. m ploto objektą užtruko apie 9 mėnesius. Bendros investicijos į jį siekia 6,5 mln. eurų.

„Šią vietą patogu pasiekti žmonėms, grįžtantiems namo iš miesto centro, o susisiekimas dar labiau pagerės, kai bus nutiesta Šiaurinė gatvė, sujungsianti vakarinį aplinkkelį su Žirmūnų gatve. Be to, mes skyrėme labai daug dėmesio nuomininkų deriniui – siekėme, kad čia įsikurtų tiek naujos, tiek jau žinomos įmonės, galinčios tinkamai konkuruoti šioje miesto dalyje“, – pranešime spaudai sako šį projektą įgyvendinusios nekilnojamojo turto vystymo ir valdymo įmonės VPH direktorius Barry Nabuursas.

Rimi Lietuva“ vadovas Peras Dahlas tikina, kad prekybos centro vieta stategiškai labai paranki prekybos tinklui, nes parduotuvė bus dar arčiau namų aplinkinių rajonų gyventojams.

„Mes savo klientams pasiūlysime modernią parduotuvę ir galimybę greitai bei patogiai apsipirkti. Esu tikras, kad kartu su kitais šiame prekybos centre įsikūrusiais prekybininkais ir paslaugų tiekėjais paversime šią vietą patraukliu apsipirkimo tašku“, – teigia P. Dahlas.

Nekilnojamojo turto konsultavimo įmonė „CREalty advisors“ per 8 mėnesius nuo statybos darbų pradžios sėkmingai išnuomojo visas prekybos centro patalpas.

„Stengėmės pritraukti tokias įmones, kurios sėkmingai papildytų pagrindinio nuomininko – RIMI – siūlomą asortimentą, būtų palankios prekybos centre įsikūrusioms mažesnėms įmonėms ir, svarbiausia, būtų patrauklios pirkėjams. Šioje miesto dalyje konkurencija tarp prekybos centrų yra labai nuožmi, todėl sveikintina, kad nauji su maisto prekių sektoriumi susiję prekių ženklai čia atidarys savo parduotuves. Tai leis pirkėjams suteikti dar didesnį pasirinkimą“, – sako „CREalty advisors“ atstovas Giedrius Matulevičius.

VPH yra nekilnojamojo turto vystymo ir valdymo įmonė, atsakinga už daugiau nei 100 mln. EUR vertės turto valdymą, šiuo metu regione vystanti beveik 100 000 kv. m mažmeninei prekybai ir komercijai skirto ploto projektų. Pagrindinė VPH būstinė yra Vilniuje, bet įmonė taip pat turi padalinius Rygoje, Taline ir Minske.

Komercinio nekilnojamojo turto konsultacinė įmonė „CREalty advisors“ savo veiklą vykdo nuo 2009 m. Įmonė teikia profesionalias paslaugas komercinio nekilnojamojo turto srityje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (139)