Ledus įsigijęs vyras pasakojo, kad karštą vasaros dieną nusprendė atsigaivinti ir nusipirkti ledų spaudos kioske. Vis dėlto, atidarius ledų pakuotę, jis labai nustebo – šokoladu aplietas plombyras buvo perpus mažesnis, nei jis tikėjosi.

„Norėjau patikrinti, ar iš tiesų ledas turėtų būti didesnis, tad ten pat nusipirkau dar vieną pakuotę. Šįkart ledas buvo dvigubai didesnis už pirmąjį“, – pasakojo skaitytojas. Kaip prisipažino pats, šis nutikimas nuotaikos nesugadino, tačiau sužadino smalsumą – kurgi dingo pusė jo ledų?

DELFI kreipėsi į skaitytojo įsigytus ledus gaminančią bendrovę „Unilever Lietuva distribucija“, kurios Naujų produktų vystymo grupės vadovė Vida Šukiene paaiškino, kad pirkėjui atitekusi nedidelė porcija neturėjo patekti į rinką.

„Vasaros sezono metu ledų gamybos linijos dirbą 3 pamainomis, per dieną pagaminama daugiau kaip 120 tūkst. porcijų „Eskimo“ ledų. Neatitinkanti standartų ledų porcija turėjo būti pašalinta, kad nepatektų į rinką. Duotu atveju tenka pripažinti gamintojo klaidą ir padėkoti pirkėjui bei Jūsų portalui, nes žinodami problemą, galime priimti priemones kokybės gerinimui, o tai yra vienas iš įmonės prioritetų. Turėdami vartotojų atsiliepimų registrą galime teigti, kad tai labai reti atvejai“, – nurodė V. Šukienė.

Pasak jos, ant kiekvienos pakuotes yra nurodytas infolinijos numeris 8 80070070, kur paskambinus, skambučiai yra registruojami, suteikiamas atsakymas į iškilusius klausimus. Jei pirkėjas kreipiasi, gamintojas susisiekia su skambinusiu klientu ir pateikia profesionalų paaiškinimą bei sprendimo būdą konkrečiam atvejui.

„Brangindami įmonės vardą ir savo pirkėjus, visada randame pasiūlymą, kaip kompensuoti padarytą žalą“, – nurodė V. Šukienė, patikinusi, kad DELFI skaitytojas gali kreiptis į įmonę, gauti naują ledų porciją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)