Lietuvos ir Australijos krepšininkai į Rio de Žaneirą iš San Paulo atskrido kartu ir greitai įsikūrė olimpiniame kaimelyje.

Skirtingų šalių žaidėjų reakcijos atvykus į žaidynių sostinę buvo labai skirtingos. Lietuvos rinktinės kapitonas R. Javtokas buvo pradžiugintas netikėto susitikimo. Paaiškėjo, kad jo kaimynas kaimelyje – realiausias pretendentas į olimpinį teniso auksą, pirmoji pasaulio raketė N. Džokovičius. Lietuvis nepraleido progos įsiamžinti su teniso garsenybe, o vėliau kartu su Jonu Valančiūnu pateko į Domanto Sabonio darytą kadrą olimpiečių valgykloje.

Tuo metu kai kuriuos Australijos krepšininkus olimpinio kaimelio sąlygos pribloškė. Socialiniuose tinkluose ironija pratrūko NBA žvaigždė – Andrew Bogutas.

„Deduosi užuolaidą dušui, kad galėčiau išsimaudyti ir neužpilti kambario“, – parašė kambaryje tvarką įvesti nusprendęs australų milžinas.

„Turbūt manoma, kad lovos nėra būtinos miegui. Gerai pasirengę atletai gali miegoti ir stovėdami“, – piktinosi krepšininkas, turėdamas omenyje per trumpą jo 213 cm ūgiui lovą.

„Aš geriau nekomentuosiu mūsų delegacijos vadovų vilų su mansardomis miesto centre“, – pareiškė jis.

Kitas NBA krepšininkas Matthew Dellavedova „Twitter“ socialiniame tinkle patalpino nuotrauką iš mažyčio kambario, kuriame buvo apgyvendintas kartu su komandos draugu Ryanu Broekhoffu. „Įsikuriame kambaryje“, – trumpai parašė australas, patalpinęs iškalbingą nuotrauką.

Šis prabangus laivas talpina 400 gyventojų, jame įrengtos 196 kabinos, o žaidynių metu jį saugos 250 federalinės policijos pareigūnų.

JAV rinktinės laikinieji namai – laivas "Silver Cloud"
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)