Pareigūnai gavo pranešimą apie vidutinio dydžio meškutę automobilyje, tad du šerifo pavaduotojai nuvyko į įvykio vietą. Vienas pareigūnų nufilmavo šį neįprastą susidūrimą.

„Gerai… Kaip jis įsigavo į vidų? Nematau sudaužyto lango, – sako vienas iš pareigūnų vaizdo įraše, kuris buvo įkeltas į „YouTube“. – Taip, laikykis atokiau nuo manęs, loky!“

Tada pareigūnai atidarė bagažinę ir gyvūnas iškart pabėgo. Šerifo pavaduotojai mano, kad lokys į „Subaru Outback“ pateko per neužrakintas duris. Spręsdami pagal stipriai aprasojusius langus, pareigūnai spėja, kad jis viduje pabuvo ne taip ir trumpai.

Automobilio savininkė Annie Bruecke prisipažino palikusi jį nerakintą, nors paprastai taip nedaro. Pasak „Kare11“, mašinos savininkei apie keistą keleivį pranešė priblokšta jos mama.

Nors nei vienas langas nebuvo išdaužtas, meškutė suniokojo automobilio vidų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)