Būdama 31-erių ji tapo savo pirmagimės Poppy motina. Dukrelė gimė rugpjūtį. Per nėštumą moteris priaugo 23 kg.

Sportininkės profesionalės gyvenimo būdą pakeisti mamytės pareigomis L. Trickett sekėsi sunkiai. Kaip pati sakė „Today Extra“, tikrai nesitikėjo, kad bus taip nelengva.

„Kai pradėjau lauktis, maniau, kad mano kūnas turi būti tarsi šventovė, kad nėštumas turi būti puikiausias metas, nuostabiausia patirtis, – sako L. Trickett. – Bet taip nebuvo. Jaučiausi siaubingai. Mane pykino net 28 savaites iš 40-ies, todėl patirti nėštumo džiaugsmą – buvo tikras iššūkis. Bergždžiai stengiausi save įtikinti, kad privalau jaustis puikiai. Nesijaučiau. Pagaliau, priaugau net 23 kg.“

Kaip ir daugeliui tėvystės rūpesčių pirmą kartą užkluptų žmonių, kūdikį prižiūrinčiai L. Trickett buvo ypač sunku rasti laiko sau. Pasirūpinti kūdikiu ir savimi atrodė dvi nesuderinamos užduotys.

Moteris prisipažįsta, kad sėkmės atsikratant antsvorio paslaptis ta, kad visą dėmesį ji sutelkė į savo savijautą, užuot krimtusis dėl erzinančių kilogramų.

„Tikrai nesiėmiau jokių drastiškų priemonių. Neišsižadėjau angliavandenių ir neatsisakiau šokolado, – pasakoja sportininkė. – Šokoladą valgiau kasdien. Galbūt ir perlenkiau lazdą, bet tai man teikė malonumo. Manau, tinkamas nusiteikimas ir kantrybė – tai būtino sąlygos, padedančios suderinti lūkesčius ir galimybes. Jos išties gelbsti, kai reikia atsikratyti antsvorio.“

Kadangi L. Trickett – sportininkė, turinti laikytis griežto treniruočių grafiko, valgyti ji galėjo, kiek norėjo ir kada norėjo.

Netrukus moteris suvokė, kad turi stebėti, ką valgo, nes privalo numesti per nėštumą priaugtus kilogramus. Taigi, pradėjo domėtis, kaip ruošti maistą, kad valgant pavyktų sulieknėti.

Kadangi daug laiko atimdavo vaiko priežiūra, vadinamasis „lėtas maistas“ jai buvo tikras išsigelbėjimas. Jei gaminti pradėdavo ryte, kai dukrelė puikiai nusiteikusi, nereikėdavo visko daryti paskubomis ištaikius laisvą akimirką.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)