Liepą pora turėjo vykti antrojo medaus mėnesio į Graikiją, tačiau paskutinę minutę paaiškėjo, jog A. S. Buttas negavo vizos.

Mobin iš pradžių atsisakė keliauti be vyro, bet už kelionę jau buvo sumokėta, tad galiausiai ji išvyko su uošviais. Iš kelionės parsivežė ne tik įspūdžių, bet ir juoko ašaras spaudžiančių nuotraukų.

„Pirmą vakarą verkiau, padėjusi galvą ant vyro mamos peties, bet ji man patarė nenusiminti ir pasistengti pasidžiaugti kelione“, – pasakoja jauna moteris.

Taigi Mobin nusprendė laikytis susigalvoto plano ir aplankyti visas vietas, kur turėjo nuvykti su sutuoktiniu. Nuotraukos atskleidžia, kaip jai šalia trūko sutuoktinio.

Mobin pozavo nuotraukoms, kuriuose turėjo būti įamžintos laimės akimirkos, tačiau jas iš jaunos šeimos atėmė Graikijos ambasada, nespėjusi laiku vyrui pagaminti vizos.

„Juokingiausia, kad tokių nuotraukų idėja pasiskolinau iš vyro. Po sužadėtuvių jis darbo reikalais išvyko į Budapeštą. Iš ten man atsiuntė labai juokingą įkvepiančią nuotrauką“, – teigia moteris.

Nuotraukų albume - medaus mėnesio akimirkos, jau spėjusios apkeliauti viso pasaulio spaudą:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)