Keli drugiai netgi tapo interneto sensacijomis, kuomet nutūpė ant C. Ronaldo veido, kai šis, gavęs traumą, kelis kartus prisėdo ant vejos. Šiuo metu socialiniame tinkle „Twitter“ yra sukurta bent 20 drugių profilių.

Šie drugiai yra pelėdgalvių šeimos nariai ir vadinami gaminiais žvilgūnais – jie skraido gegužės-spalio mėnesiais ne tik pievose ar parkuose, bet ir žmonių gyvenamoje aplinkoje. Be to, juos galima išvysti ne tik dieną, bet ir naktį. Vasaromis, ieškodami naujų veisimosi vietų, jie skrenda į šiaurinę Europos dalį, o rudenį grįžta atgal į pietus.

Bet kas pritraukė juos į „Stade de France“ stadioną? Atsakymas: šiltas vasaros vakaras ir ryškios lempos. Drugiai į stadioną atvyko gerokai anksčiau nei futbolininkai – finalo išvakarėse, kai darbininkai per naktį paliko įjungtus prožektorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)