Pats Snoop Doggas 1967 metų „Pontiac Parisienne“ automobiliu važinėjo nuo 2005 metų, kai jame buvo pastebėtas per MTV vaizdo klipų apdovanojimus bei „General Motors“ organizuotame automobilių renginyje „Rollin’ 24 Deep“.

Jeigu kalbame apie tą patį automobilį, jame įdiegta hidraulinė sužemintos pakabos sistema, leidžianti kilnoti kabrioletą. Automobilis išskirtinis ir tuo, kad jo variklio dangtis išpieštas įspūdingu krepšinį ir muziką apjungiančiu piešiniu, kuriame be buvusių „Lakers“ žvaigždių atvaizduotas ir pats Snoop Doggas.

Belieka pridurti, kad automobilis nudažytas tradicinėmis „Lakers“ klubo spalvomis.
Snoop Doggo dovana Kobe Bryantui

K. Bryantas iš bičiulio gautus ratus savo paskyroje socialiniame tinkle „Twitter“ pavadino „neįtikėtinai šaunia dovana“. Snoop Doggas socialiniame tinkle taip pat patalpino automobilio nuotrauką ir palinkėjo krepšininkui džiaugtis juo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)