796-ą vietą ATP reitinge užimantis ir aštuntas pagal reitingą turnyre lietuvis ketvirtadienį aštuntfinalyje vos per 48 minutes 6:0, 6:1 sutriuškino 23-jų ukrainietį Denisą Mylokostovą (ATP 805) ir užsitikrino 2 ATP reitingo taškus bei 292 JAV dolerių čekį.

L. Mugevičiaus varžovu ketvirtfinalyje bus antras pagal skirstymą 22-ejų metų Baras Tzufas Botzeras (ATP-565) iš Izraelio, antrajame rate 6:4, 6:1 nugalėjęs 27-erių čilietį Ricardo Urzua-Riverą (ATP-1061).

Dvejetų varžybų ketvirtfinalyje ketvirtas pagal skirstymą Luko Mugevičiaus ir ukrainiečio Deniso Mylokostovo duetas ketvirtadienį per 1 valandą ir 12 minučių 7:5, 6:1 įveikė australo Jimmy Dougherty bei turko Ahmeto Sarioglu porą ir pateko į pusfinalį.

Užsitikrinę 216 JAV dolerių čekį ir po 6-is ATP dvejetų reitingo taškus lietuvis su ukrainiečiu dėl vietos finale kovos su favoritais laikomais argentiniečiais Franco Agamenone ir Mariano Kestelboimu, kurie ketvirtfinalyje 6:1, 6:3 nepaliko vilčių čiliečiams Mauricio Alvarezui-Guzmanui ir Ricardo Urzua-Riverai.

Turnyro Antalijoje prizų fondą sudaro 10 tūkst. JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją