Savo feisbuko paskyroje žinoma atlikėja ir verslininkė pakeitė statusą. Prieš tai buvęs „ištekėjusi“ statusas buvo pakeistas į „neįsipareigojusi“.

Po įrašu pasipylė daugybė komentarų. Vieni gyrė moters pasiryžimą, kiti nesupratę klausė, kas nutiko sutuoktiniams. Mia sulaukė ir patarimų, esą jai reikėtų nurimti ir padirbėti su savimi.

Su pačia atlikėja DELFI susisiekti nepavyko. Moteris telefonu neatsiliepė.

DELFI primena, jog su mylimuoju Nerijumi Antanavičiumi moteris žiedus sumainė pernai vasarą. 2014-ųjų rudenį susižadėjusi moteris iš pradžių vestuves ketino kelti gruodį. Pora bičiuliams ir artimiesiems jau buvo išsiuntusi kvietimus į vestuvių puotą viename sostinės dangoraižyje, tačiau vėliau planus kiek pakoregavo. Tada naujienų portalui DELFI Mia sakė, kad šventei pasiruošti tiesiog nespėjo dėl darbų gausos.

Nežinia ar ši žinia apie skyrybas tikra, tačiau dar vakar Mia socialiniame tinkle pasidalijo mįslę užminančia Marios Robinsom mintimi: „Niekas negali grįžti atgal ir viską pradėti iš naujo, bet kiekvienas gali pradėti šiandien ir susikurti naują pabaigą“.

Žinios apie skyrybas tikrumu verčia abejoti ir dar sausį įvykęs incidentas. Tąkart Mia socialiniame tinkle paskelbė, kad laukiasi mergaitės. Vos po kelių minučių ji paaiškino, kad tai tebuvo vyro pokštas.

„Sveiki draugai. Šiandien supratau, kad galiu jums pranešti džiugią naujieną. Turėsiu dukrytę...“, – skelbė įrašas V. Pilibaitytės-Mios feisbuko paskyroje. Tačiau pasipylus sveikinimams, atlikėja suskubo paneigti šią naujieną tvirtindama, kad visa tai tėra pokštas.

Po kiek laiko ji paskelbė antrą įrašą, kuriuo paaiškino, kad visa tai tebuvo šmaikštus vyro kerštas. „Upssss... Namuose vyksta karas! Su vyru kariaujame, o teisingiau jis pakerštavo man dėl to, kad papriką išmečiau į šiuklšlių dėžę. Palikau feisbuką ir va radau (juokiasi). Ačiū už sveikinimus, bet dukrytės dar nebus“, – rašė Mia.

Vis dėlto gandų, esą jos santuoką purto nesklandumai, pramogų pasaulio užkulisiuose sklando jau seniai. Prieš kelis mėnesius Mia su vyru atidarė restoraną Druskininkuose. Atidarymo vakarą vyras su žmona fotoobjektyvams pozavo labai nenoriai, Nerijus svečiams pasirodė vos kelioms minutėms ir vėl dingo virtuvėje.

Prieš kelias savaites žiniasklaidą supurtė ir galimai išgėrusio Mios vyro konfliktas Palangoje. Dainininkės koncerto metu vyras neva padaugino ir pradėjo priekabiauti prie baro lankytojų, prašydamas pabūti kartu ir sukelti savo žmonai pavydą.

Kitą rytą paaiškėjo, kad Nerijus minėtoje pramogų vietoje susimušė ir buvo nugabentas į ligoninę. Žaizdą teko siūti net aštuoniomis siūlėmis.

Mios ir Nerijaus vestuvių akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (459)