Kaimynus apklausinėjom, skelbimus išplatinom, niekas nematė, niekas negali suteikti naudingos informacijos, o kai paklausti, žmonės atsako, kad sutikę tokią gražuolę niekam jos ir negrąžintų... Na, patys suprantate, kaip skaudu girdėti... Bet vilties neprarandame, vis ieškome, vis tikimės, kad mūsų numylėtinė atsiras.

Birželio 7 d. grįžę iš darbų išleidome katytę pavaikštinėti į kiemą. Taip, katėms kiemo tvora nėra rimtas stabdis, tikėtina, kad išėjusi ji apeidavo ir kaimynų kiemus. Artimiausi kaimynai ją tikrai žinojo, nes buvo smalsi, viską jai reikėdavo apžiūrėti ir patikrinti.

Katytė mūsų bengališka, jau suaugusi, 3 metų amžiaus, sveria maždaug 3,5-4 kg. Atlikta sterilizacija, veisimui netinka! Ant rusvo kailio – ryškios dėmės, sukuriančios „laukinį“ įvaizdį. Skiriamasis bruožas – abipus menčių srityje susiformavusios „J“ formos dėmės.

Mūsų katytė buvo labai mylima, prižiūrima, juokais net vadinom ją savo gauruota dukra, net namų interjerą kūrėme specialiai pritaikytą jai – daug karstyklių, draskyklių, guoliai palubėse, tam, kad gyvūnas galėtų išsidūkti, nes Bengalijos katės yra labai aktyvios ir joms reikia judėti. Nors namai ir dideli, vietos judėjimui daug, tačiau išėjusi į lauką... Och, nepatikėtum, kad katė gali skuosti šitokiais greičiais!

Katytė meili ir draugiška, drąsi ir labai smalsi. Ji labai mylėjo mano vyrą... Nė per žingsnį neatsilikdavo, visur sekiodavo iš paskos, o jei sekti iš paskos sutrukdydavo kokios durys, iškart iškeldavo skandalą... Kai jį pamatydavo ar išgirsdavo, visas pasaulis iškart pranykdavo, niekas jai daugiau neberūpėdavo, tik jis. Jei kas nori ją paglostyt – neįdomu, bet jo rankose tiesiog sutirpdavo... Ši katė buvo jo meilė ir pasididžiavimas...

O dabar... Dvi savaites einam per kaimynus, kabinam skelbimus, klausinėjame, visos pakelės išvaikščiotos, visi grioviai išieškoti, bet, deja, paieškos kol kas – bevaisės. Nesinori valgyti, nesinori miegoti, o kiekvienas jos daiktelis, jos žaisliukai, jos karstyklės – viskas primena, kaip stipriai mes jos pasiilgom.

Neabejojame, kad mūsų katytė gyva ir sveika, neabejojame, kad jai viskas gerai, tačiau labai trokštame susigrąžinti savo numylėtinę. Neabejojame, kad kažkas ją priglaudė, bet labai labai prašome, padėkite susigrąžinti mums mūsų namų šilumą, mūsų meilę, mūsų namų džiaugsmą... Ką nors žinančius, mačiusius ar priglaudusius mūsų numylėtinę, prašome skambinti tel. 8 616 46 464. Tam, kas grąžins mūsų gražuolę, garantuojam dosnų atlygį (triženklė suma).