Trečiadienį 17-ose kūdikių lenktynėse susirungė net 25 ropliukai iš visos Lietuvos. Šį kąrtą greičiausiojo titulo iškovojo jauniausias finalininkas – 9 mėnesių amžiaus mažasis lenktynininkas Kamilis Dambrauskas.

Antrąją vietą užėmė 11-kos mėnesių amžiaus Faustas Dičiūnas, kurį iki finalo atviliojo kačių maistas, o trečioji finišo liniją kirto vyriausioji, tuoj pirmąjį gimtadienį švęsianti Mėta Brazytė.

Kaip ir kasmet komandą sudarė dar nevaikštantis kūdikis, mamytė ir tėvelis. Visos atrinktos komandos varžėsi 5 etapuose, o į finalą patekę greičiausieji turėjo savo vikrumą įrodyti prieš kitus finalistus.

Žinoma, neapsieita ir be kuriozų, kuomet ropliukai nenorėjo lenktyniauti ar akimirkai sumaišė mamas, bet lenktynių organizatoriai pastebėjo, jog šiais metais tėveliai stebino išradingumu ir dar aršiau kovojo dėl mažųjų dėmesio. Vaikai buvo kviečiami atropoti pas vieną iš tėvelių ne tik jau tradicinėmis tapusiomis priemonėmis – išmaniaisiais telefonais, žaislais, bet ir kačių maistu bei dantu šepetuku.

Norinčių dalyvauti lenktynėse, kaip ir kiekvieną vasarą buvo daug.

Radijo stotis „M-1 Plius” paraiškų sulaukė dar prieš prasidedant oficialiai registracijai, vėliau jau per pirmą savaitę, anketų skaičius tradiciškai perkopė 200 ir sparčiai didėjo, nes kiekvienais metais organizuojamos kūdikių lenktynės suteikia daug džiaugsmo renginio dalyviams bei svečiams.

Varžybų akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)