Po Jakutijos atstovo Viktoro Lebedevo ir degestaniečio I. Musukajevo kovos teisėjai pergalė skyrė jakutui. I. Musukajevas liko nepatenkintas tokiu arbitrų sprendimu ir pastūmė varžovą. Į konfliktą greitai įsijungė ir Degestano trenerių štabo nariai. Masines muštynes malšino specialus Rusijos policijos būrys OMON.

V. Lebedevas svorio kategorijos iki 57 kilogramų ketvirtfinalyje įveikė I. Musukajevą 4:3. Degestaniečio treneriai nusprendė, kad teisėjas iš Mongolijos padarė rimtų klaidų ir pateikė protestą. Komisija po dviejų valandų posėdžio nusprendė teisėjo sprendimo nekeisti.

Degestano komanda pasitraukė iš varžybų. Ketvirtfinalio kovose ant kilimo nepasirodė šeši Degestano komandos imtynininkai, kuriems įskaityti pralaimėjimai. Jakutske (gegužės 27-29 d.) vykstantis Rusijos čempionatas yra ir atranka į Rio de Žaneiro olimpines žaidynes.

V. Lebedevo ir I. Musukajevo kovos vaizdo įrašas:

Gegužės 16 dieną Rusijos jaunimo imtynių čempionate Senajame Oskole vyko muštynės tarp Čečėnijos delegacijos ir jų varžovų. Kai kurie čečėnai buvo ginkluoti pistoletais.

Tiesiog neįtikėtinų vaizdų Rusijos imtynių čempionate yra buvę ir kiek anksčiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)