Klausė manęs. Aš buvau jai įdomus, kartu leidom daug laiko – būdamas kartu iš jos gavau viską, ko vyras gali norėti...

Bet, deja, viską sužinojo mano žmona (turim du vaikus, pametinukus). Su meiluže viską nutraukiau, nes myliu savo žmoną ir noriu rūpintis ja bei vaikais. Bet niekada niekas neklausia, kodėl taip padariau – visi tik smerkia.

O kodėl taip padariau? Todėl, kad gavau tai, ko negaunu iš mylimo žmogaus. Deja... Susiklostė taip, kad ji išvažiuoja ir palieka mane vieną... Sunku – širdis plyšta, visko gailiuosi... Noriu jos meilės, bučinio ir apkabinimo.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Visiems žinoma, kad pavasaris – meilės metas, kai rankos tiesiog tiesiasi apkabinti artimą žmogų. Atšilę orai kviečia organizuoti romantiškus pasivaikščiojimus, artėjanti vasara – planuoti atostogas su sielai artimu žmogumi. Deja, labai sunku, kai už lango – saulėta diena, o širdyje – niūru, nes mylimoji ar mylimasis nusprendė ilsėtis ir šiltas dienas leisti su kuo nors kitu. Prašome pagelbėti visų sudaužytų širdžių savininkams – papasakokite, kaip ištvėrėte išsiskyrimą, ir kaip ir vėl atradote širdies ramybę.

Pasidalinkite savo istorija ir parodykite šiuo metu kenčiantiems, kaip ir vėl matyti šviesias spalvas! Atskleiskite, ko imtis, kad išsiskyrimas gyvenime būtų ne viena iš liūdnų pabaigų, o taptų nauja pradžia!

Dviem nuoširdžiausių istorijų autoriams įteiksime prizą po dvi knygas: S. Yossman „Šaltojo karo samdinys“ ir S. Jovaišos „Boso Valanda“. Rašyti galite spausdami pilką mygtuką čia arba el.paštu „Išsiskyrimas“.