Juodasis Perlas yra nuparazitintas, kastruotas, vakcinuotas keturvalente vakcina, čipuotas. Katinėlis – tvarkingas kačių tualeto dėžės naudotojas, nagelius galanda kačių nagų draskyklėje. Katinas yra kiek jaunesnis nei vienerių, nes pieniniai dantukai tik tik pasikeitė.

Tai labai komunikabilus, draugingas, meilus. Tai katinas, kuris, pakvietus ir ne, ateis, prisiglaus, priguls, išsimurks ir „pasakys“ Jums, kaip jis Jūs myli. Tai katinas, kuris tikrai neleis Jums „paskęsti“ kasdieniuose rūpesčiuose, nes, patikėkite, jis savo katinišku „miau“ visada bandys ką nors Jums paaiškinti.

Tai juodas katinas, kuris savo „juoda energetika“ susiurbs, nusiurbs ir visaip kitaip išvaikys, išvalys Jūsų čakras ir visus kitus energetinius kanalus. Tai toks „dzin“ katinas, kad gali gyventi su draugišku katinams šuneliu bei kitais gentainiais. Vienintelis Perlo tikslas yra būti paglostytam, pasiglaustyti, pamurkti ir, na, aišku, paėsti.

Jei Jums reikia draugo, kuris neleis būti tyloje, čiupkite telefoną – turėsite meilų, tvarkingą, kalbantį katiną Juodąjį Perlą.

Teirautis: tel. 8 638 26 042, 8 649 45 231; el.paštas info@makatukai.lt