Vyriškis automobilį paupyje esančioje UAB „B2B Park“ prižiūrimoje automobilių stovėjimo aikštelėje pastatė šiek tiek po 14 val. Sąžiningai sumokėjęs 1,50 euro už 90 min., prie automobilio jis sugrįžo iki to laiko – 15.30 val. – kai pagal gautą bilietą turėjo baigtis apmokėtas stovėjimo laikas.

Nespėjęs sutvarkyti reikalų, vilnietis panoro prasitęsti stovėjimo bilietą dar valandai – iki 16:27 val., bet paaiškėjo, kad naujasis apmokėjimas „galiojo“ tik iki 16:17 val., nes neva už transporto priemonę sumokėta 15:17 val., kai tai, vairuotojo manymu, iš tiesų tai buvo padaryta 15:27 val.

Skaitytojo manymu, dešimties minučių skirtumas atsiradęs ir pirmajame biliete – jis mano automobilį pastatęs 14:10 val., tačiau ant bilieto rašoma, kad automobilis pastatytas 14:00 val.

DELFI kreipėsi į UAB „B2B Park“, kurios atstovai nurodė, kad jiems Konstitucijos pr. 18 B stovėjimo aikštelėje esančio parkomato gedimas tądien žinomas.

„Tą pačią dieną, kai tik gedimas buvo nustatytas kreipėmės į įrangos tiekėjus, dėl parkomato gedimo šalinimo“, – nurodė bendrovė.

Paklausus, ar vairuotojai galėtų kreiptis dėl pinigų grąžinimo, buvo nurodyta, kad ant parkomatų, esančių stovėjimo aikštelėse yra nurodyta informacija, kad esant parkomato gedimui vairuotojai turi pranešti apie gedimą nurodytu telefonu. Paskambinus nurodytu telefonu, vairuotojams yra suteikiama informacija, kaip elgtis konkrečiu atveju.

„Kuomet stovėjimo aikštelėje neveikia parkomatas, automobilių vairuotojai gali naudotis aikštele nemokėdami už prastovėtą laiką, prieš tai paskambinę mūsų informaciniu telefonu ir informavę apie paliekamą automobilį.

Kadangi parkavimo paslauga vairuotojai naudotis gali ir kuomet neveikia parkomatas, pagrindo grąžinti pinigus nėra“, – teigiama bendrovės komentare.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)