Net ir nelaimėjusi „Leicester City“ komanda gali jau savaitgalį tapti pirmenybių nugalėtoja, bet tada reikia, kad antrą vietą užimantis LondonoTottenham Hotspur“ pirmadienį išvykoje nenugalėtų Londono „Chelsea“ ekipos.

„Leicester City“ ir „Tottenham Hotspur“ futbolininkams liko sužaisti trejas rungtynes. Dabar Lesterio klubas artimiausius persekiotojus lenkia 7 taškais.Š į savaitgalį ir pirmadienį „Viasat Sport Baltic“ kanalas transliuos penkis „Premier“ lygos mačus.

„Manchester United“ žaidėjams dvikova su lyderiais bus gyvybės ir mirties klausimas. Jeigu „raudonieji velniai“ neįsirašys į savo taupyklę trijų taškų, jų šansai pakilti iki ketvirtos vietos, kuri leistų kitą sezoną rungtyniauti UEFA Čempionų lygoje, būtų beveik lygūs nuliui. „United“ dabar žengia penktas (34 rungtynės, 59 taškai). Vienu maču daugiau sužaidę „Manchester City“ ir „Arsenal“ sukaupė po 64 taškus.

Pirmo rato „Leicester City“ ir „Manchester United“ dvikova baigėsi 1:1. „Lapės“ nepralaimėjo devynių mačų iš eilės. Mančesterio ekipa dabar šventė dvi pergales. Sekmadienį Lesterio komandai nepadės jos lyderis Jamie Vardy, kuriam buvo pratęsta diskvalifikacija – rungtynėse su „West Ham United“ šis puolėjas išplūdo teisėją, kuris jam parodė labai abejotiną geltoną kortelę už vaidybą. J. Vardy nežaidė ir praėjusiame ture prieš „Swansea City“, bet Claudio Ranieri auklėtiniai vis tiek sutaršė varžovus 4:0.

„Chelsea“ futbolininkams akistata su „Spurs“ bus garbės ir prestižo mūšis, nes „aristokratai“ nebeturi realių galimybių pakilti bent iki šeštos vietos, kuri garantuoja vietą UEFA Europos lygos turnyre.

„Chelsea“ užima devintą vietą (34 rungtynės, 47 taškai). Tiek pat dvikovų sužaidęs ir šeštoje pozicijoje esantis Londono „West Ham United“ turi devyniais taškais daugiau. Šis klubas šeštadienį svečiuose susitiks su vidutinioku „West Bromwich Albion“.

Šeštadienį Londono „Arsenal“ namie priims iškritimo zonoje esančius „Norwich City“ futbolininkus. „Manchester City“ sekmadienį išvykoje kausis su „Southampton“, kuris vis dar grumiasi dėl vietos pirmame šešetuke.

Transliacijų tvarkaraštis:

Šeštadienis, balandžio 30 d.

16.55 val. „West Bromwich Albion“ – Londono „West Ham United“;

19.25 val. Londono „Arsenal“ – „Norwich City“.

Sekmadienis, gegužės 1 d.

17.10 val. „Manchester United“ – „Leicester City“;

18.25 val. „Southampton“ – „Manchester City“.

Pirmadienis, gegužės 2 d.

21.55 val. Londono „Chelsea“ – Londono „Tottenham Hotspur“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)