34 metų teniso žvaigždė, kurią pernai „Sports Illustrated“ išrinko metų sportininke ir kuri šiuo metu užima pirmąją vietą savo srities reitinge, socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo seksualia, nespalvota fotografija iš gegužės 2 dienos numerio, kurioje pozuoja su aptemptu maudymosi kostiumėliu, rašo dailymail.co.uk.

@people mag most beautiful 2016 ✊🏿

A photo posted by Serena Williams (@serenawilliams) on Apr 28, 2016 at 1:00pm PDT

Kreipdamasi į 3 mln. savo sekėjų, ji parašė: „@people žurnalo 2016 metų gražiausios“. Tačiau nuo to momento, kai pasirodė ši nuotrauka, jos gerbėjai pradėjo spėlioti, kad vaizdas buvo dirbtinai koreguotas. Vos per pirmąsias dvi valandas pasipylė 600 komentarų.

„Miss Molteni“ rašė: „Man ji patinka, bet strypas už jos liemens yra taip deformuotas. Gailaׅ“. Eabha Neachtainas klausė: „Ar tai fotošopas???“. Diego Venancio rašė: „Fotošopas laimi... (tikras š****)“.
Prie diskusijos prisijungė ir Mallory Mazurekas, rašęs: „Esi graži tokia, kokia esi. Taip, tai puiki nuotrauka, bet man neatrodo, kad tai būtų pats geriausias tavo tikrosios figūros atspindys. Patikėk, man patinka tavo figūra, kokią norėjo suteikti Dievas“.

Tylane Tennis klausė: „Ar tai pokštas? Tai fotošopas“. Kitas sekėjas pridūrė: „Žavus, bet siaubingas fotošopas“.

„Natūraliam grožiui nereikia fotošopo“, - kratydamas galvą rašė vartotojas Oblambo. Tuo tarpu kitas gyrėsi: „Nevykęs, nevykęs darbas fotošopu... Aš galėjau padaryti geriau“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)