Mėgstamiausioje savo ir daugelio vilniečių pasilinksminimo vietoje „Radistai DJs“, arba Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius, organizuoja vakarėlį „Pasiankstinam vasarą!“ – daugiau detalių duetas kol kas neišduoda, bet visus įrašus apie artėjantį renginį žymi #ONROAD.

Apie savo dalyvavimą neabejotinai karščiausioje balandžio naktyje netiesiogiai užsiminė tokios garsenybės, kaip Ineta Stasiulytė, Rokas Žilinskas, Ironvytas, Nijolė Pareigytė-Rukaitienė ir kt., savo „Facebook“ paskyrose pasidalinę nuotraukomis, kuriose taip pat ryškiai šviečia #ONROAD. Taip pat nutekėjo informacija apie tai, kad svečių teisėmis renginyje dalyvaus ir gal net ant scenos užlips „Freaks on Floor“ narys Justinas Jarutis, lovelasas Vaidas Baumila bei sparčiai populiarėjanti vokalistė Beatričė.

Faktas – tas, kad visa ir galutinė renginio programa tikrai nebus atskleista iki vėlaus penktadienio vakaro. Tad „Radistai DJs“ gerbėjams belieka susitikti „Exit Vilnius“ ir visiems drauge pasiankstinti vasarą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)