„Visi kaip vaikai augo, o aš išstypau, aukščiausia už visus berniukus buvau. Ūgis, nosis ir lenta visa“, - 19 val. 30 min. laidoje KK2 šį pirmadienio vakarą per LNK pasakos Monika.

Daugelis sakė, kad Monika niekuomet nesusiras vyro, nes ji negraži, tačiau vieną dieną pasirodė septyniais metais vyresnis gražuolis Vaidas. Monika teigia, kad jis buvo „mafijozas“ su didele gražia mašina ir pilnomis kišenėmis dolerių.

„Mane traukdavo tokie blogiukai, toks gražus ir rūpestingas jis“, - apie buvusią meilę pasakos dainininkė.

Kai susipažino su Vaidu, Monikai buvo vos aštuoniolika. Naujasis draugas merginą lepino prabangiomis dovanomis: „Pirkdavo jis ir rūbus, ir batus, ir visokias grandinėles, duodavo pinigų“.

Tokia draugyste buvo nepatenkinti Monikos tėvai, jie stengėsi apsaugoti merginą, tačiau ji tėvų neklausė, pabėgo iš namų ir slapčia susituokė: „Nebuvo jokių svečių. Apie vestuves žinojo artimiausi draugai, tėvai nieko nežinojo“.

Tačiau meilė netruko ilgai. Po vestuvių Vaidą sulaikė policija, pasirodo, jis buvo automobilių vagis ir vyrui teko sėsti už grotų: „Praėjo koks pusmetis ir jis už tuos nešvarius darbelius sėdo. Visi klysta, laukiau aš jo, jis buvo tik apie metus kalėjimo gavęs“.

Iš kalėjimo Vaidas grįžo visai kitoks, pasikeitęs.

„Tik grįžo ir prasidėjo draugai, o kompanijos būdavo tragedija. Visi vyrai – zekai. Pamenu, vieną kartą buvom tokiame pasisėdėjime, ir jų tokios kalbos: „Va, žiūrėk, pas tą geras telefonas, reikia gal klofelino įlašinti ir pavogti“. Aš nenoriu gyventi tokio gyvenimo ir kad man būtų gėda pasakyti, kas yra mano vyras“, - laidoje kalbės Monika.

Monika vyrui atleisdavo viską, tačiau vieną vakarą jis merginą užklupo įniršęs bei pradėjo ją smaugti: „Aš grįžau į namus ir jis be žodžių pradėjo smaugti. Iškart jį išvarėme iš namų, kitą dieną jis verkė, atsiprašinėjo“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)