Tačiau FA trijų narių komisija nori asmeniškai išklausyti futbolininko paaiškinimus dėl jo elgesio tose rungtynėse, kai J. Vardy už dvi geltonas korteles buvo išvytas iš aikštės, netvardė savo emocijų ir užsipuolė kelis ginčytinus sprendimus priėmusį teisėją Joną Mossą. Kitas posėdis, jau dalyvaujant pačiam J. Vardy, vyks pirmadienį (balandžio 25-ą d.).

J. Vardy tikisi išvengti ilgalaikės diskvalifikacijos. Dabar jis už raudoną kortelę automatiškai praleis artėjančio sekmadienio (balandžio 24-os d.) rungtynes namuose su „Swansea City“ komanda.

„Leicester“ (73 tšk.) ir Londono „Tottenham“ (68 tšk.) klubai kovoja dėl čempiono titulo. Abiems komandoms liko sužaisti po ketverias rungtynes.

Lesterio futbolininkų varžovai be minėto „Swansea“ dar bus „Manchester United“, Liverpulio „Everton“ ir Londono „Chelsea“ klubai.

Šį sezoną 29-erių metų puolėjas Lesterio klubo sudėtyje sužaidė 36-eres rungtynes, pelnė 22 įvarčius ir atliko 8 rezultatyvius perdavimus. Todėl paskutiniuose mačuose jis gyvybiškai reikalingas aikštėje.

„Leicester“ klubas atkakliose ir „kietose“ rungtynėse su „West Ham“ ekipa 18-ą min. pirmavo 1:0 po J. Vardy smūgio. 28-ą min. jis buvo pirmą kartą įspėtas už šiurkščią pražangą. 56-ą min. J. Vardy gavo raudoną kortelę už „nardymą“ baudos aikštelėje.

84-ą min. Andy Carrollas iš 11 metrų baudinio išlygino rezultatą 1:1, o 86-ą min. Aaronas Creswellas persvėrė santykį 1:2 svečių iš Londono naudai. 89-ą min. po kampinio svečių gynėjas Angelo Ogbonna su pražanga stabdė varžovą Robertą Huthą baudos aikštelėje, bet teisėjas nesiryžo skirti 11 metrų baudinio. 90+5 min. A. Carrollas ginčytinai prasižengė baudos aikštelės pakraštyje ir čia jau J. Mossas nedvejodamas parodė į 11 metrų žymę. Argentinietis Leonardo Ulloa buvo taiklus – 2:2.

Tokie arbitro sprendimai ir sukėlė tiek aistrų aikštėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją