Po vienu stogu susibūrė Lietuvos dizaineriai ir lankytojams pristatė savo naujausius mados ir interjero darbus. Tiesa, šiemet dizainerių skaičius mugėje - rekordinis. Įsigyti autorinių darbų kvietė net 205 kūrėjai.

Savo kūrinius įsigyti siūlė Diana Paukštytė, „Naked Bruce“, Aleksandras Pogrebnojus, „Body Talk“, „Atsikeli ir varai“, „labadiena“, „siLversands“, „Meu“, „Almost Me“, „Mama pasiuvo“, „Second ME“, „OHMY“, Simona Samojauskaite Jewellery“, „Shkertik“, „Make Heads Turn“, „PYKOK“, „Laukės fabrikėlis“, „Knotie“ ir daugybė kitų kūrėjų.

Mėgstantys puošti ne save, o namus „Uptown Market“ mugėje taip pat nenuobodžiavo. Savo darbus lankytojams pristatė „Bali Wood“, „Mėta Home“, „Loft Brands“, „Threesome“, „Kildišytė“, „Interior IDEA“ ir daug kitų.

Tarp mugės lankytojų pasirodė Ir Živilė bei Victoras Diawaros, Erica Jennings, Baiba Skurstene-Serdiukė, A. Pogrebnojus ir kiti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)