Triumfuodamas po portugalo smūgio, išvedusio „Real“ į Čempionų lygos pusfinalį, 43-ejų prancūzas atliko staigų judesį, kurio neatlaikė jo kostiuminės kelnės, plyšusios šlaunies zonoje.

Epizodas interneto socialiniuose tinkluose sukėlė nemažai juoko, o pačiam Z. Zidanui per likusį laiką komandai teko vadovauti pusplike koja.

„Zidane'o kelnės buvo vienintelis pralaimėtojas Madrido komandos gretose antradienio vakarą“, – juokauja „The Washington Post“.

„Be abejo, būta nemažai emocijų. Niekuomet nėra lengva atsitiesti po pralaimėjimo, todėl energija retkarčiais trykšta per kraštus. Tačiau galvos aš stengiuosi neprarasti, nors tai yra ir pats geriausias momentas per trumpą mano kaip vyriausiojo komandos trenerio karjerą“, – sakė pats Z. Zidane'as.

„Be abejo, po rungtynių rūbinėje buvo švenčiama. O kaip gi kitaip? Mes patekome tarp keturių geriausių ir aš esu nepaprastai patenkintas“, – džiūgavo Z. Zidane'as.

Trys C. Ronaldo įvarčiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)