Pirmąjį tarpusavio mačą rezultatu 1:0 laimėjo „United“. Abi ekipos pastaruoju metu pakankamai užtikrintai renka taškus. United“ iš paskutinių penkerių rungtynių laimėjo ketverias, o „Tottenham“ per 11 turų iškovojo aštuonias pergales, du kartus sužaidė lygiosiomis ir tik kartą pralaimėjo.

Jei laimi „United“..

„United“ pastaruoju metu demonstruoja neblogą gynybą. Tiesa, puolimas nežiba. Vienas tikslus jų smūgis gali tapti lemiamu šiose rungtynėse. Jų tikslas bus įklampinti varžovus į sau palankų, nerezultatyvų futbolą.

Pergalės atveju „United“ realiai pretenduos į antrąją poziciją galutinėje įskaitoje, jau nekalbant apie vietą Čempionų lygoje. Tuomet juos nuo antroje vietoje bet kokiu atveju liksiančio „Tottenham“ klubo skirs šeši taškai, o atsargoje bus vienos rungtynės.

Beje, laukiantys varžovai „United“ klubui yra pakankamai palankūs. Galingai finišuoti jie tikrai turi potencialo, o ir tvarkaraštis palankus.

Jei laimi „Tottenham“..

„Tottenahm“ vis dar realiai pretenduoja į čempionų titulą. Tačiau šiam tikslui pasiekti reikia ne tik patiems rinkti visus galimus taškus, bet ir laukti „Leicester“ nuopuolio. Šeimininkų pergalės atveju, skirtumas tarp šių ekipų liks nepakitęs. Be to, „Tottenham“ tvirtai nusitaikys į kitų metų Čempionų lygą.

„Tottenham“ pergalės atveju, reiktų tikėtis rezultatyvių rungtynių. Londono atstovai pastaruoju metu namuose muša bent po du įvarčius.

Jei lygiosios..

Per pastarąsias šešerias tarpusavio rungtynes tris kartus nugalėtojas nepaaiškėjo, dukart triumfavo Mančesterio atstovai, vieną – Londono. Istorija nepalanki lenktynėse dėl titulo dalyvaujantiems „Tottenham“.

Lygiąsias abi ekipos, ko gero, prilygintų pralaimėjimui. Varžovai turės geras galimybes atitrūkti ar pasivyti abi ekipas. Be jokios abejonės, klubai sieks tik pergalės. Šiuo metu ji reikalinga kaip oras. Grūstis prie Čempionų lygos slenksčio barstyti taškų neleidžia.