Paris, kuriai buvo vos 11 metų, kai mirė tėvas, 2009 metais per jo atminimui skirtas masines gedulingas iškilmes, į kurias susirinko daugybė žvaigždžių, sugraudino visų širdis, virpančiu balsu pasakiusi pasauliui: „Nuo pat mano gimimo tėvelis buvo geriausias tėvas kokį tik galima įsivaizduoti. Ir aš tik noriu pasakyti, kad labai jį myliu.“
Ir šie jausmai bėgant metams niekur neišnyko.

Paris, kuri sekmadienį atšventė 18-ą gimtadienį, prieš kelerius metus pažadėjo, kad kai užaugs, išsitatuiruos žodžius, kuriuos tėvas buvo užrašęs jai ant riešo. Ir dabar ji būtent tai ir padarė.

Ant kairiojo dilbio, imituojant Michaelo rašyseną, buvo ištatuiruoti žodžiai „Queen of My Heart“ („Mano širdies karalienė“), o ant vidinės riešo pusės – žydrasis lotosas. Lotosą ji išsitatuiravo senelės Katherine Jackson, kuri po Michaelo mirties užaugino Paris, Prince‘ą ir jų brolį Prince‘ą Michaelą II (dar vadinamą Blanket), garbei.

"Kǎisèlín" for Grandma Katherine, done by the ink goddess herself @thetattooprincess. Love you, G-Ma.

A photo posted by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on Apr 6, 2016 at 10:23pm PDT

Paris pasirinktos tatuiruotės yra akivaizdi duoklė velioniui popkaraliumi tituluojamam atlikėjui ir savo garsiai giminei, o jos brolio Prince‘o Jacksono dramatiškesnė tatuiruotė – kurią jis pademonstravo „Instagram“ svetainėje – taip pat susijusi su Michaelu Jacksonu, nors ir ne taip akivaizdžiai.

Prince‘as ant dešiniojo peties išsitatuiravo Senovės Egipto dievo dievą Anubį – tradiciškai vaizduojamą kaip vyrą su šuns galvą – rankoje laikantį krauju varvantį kalaviją.

I did #princemichaeljackson tattoo #MichaelJacksonjr #MichaelJackson he is an amazing man. Much love .

A photo posted by Justin's Dermagraphink Tattoo (@dermagraphink) on Apr 6, 2016 at 12:41pm PDT

Nors tatuiruotės simbolika iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti liguistai niūri, vis dėlto Anubio vaidmuo įvairiose Senovės Egipto mitologijos interpretacijose apima ir kapų saugotoją, ir dievą, kuris palydi sielas į pomirtinį gyvenimą – herojiška figūra, kuri palengvina perėjimą iš šio gyvenimo į kitą. Tad šiame kontekste jis gali būti traktuojamas ir kaip galingas, viltį teikiantis simbolis.

Prince‘as tiesiogiai kaip Paris nepasakė, kad jo tatuiruotė įkvėpta tėvo, bet kaip žinome, Michaelas Jacksonas buvo labai dvasingas žmogus, ir jį taip pat įkvėpė Egipto simbolika, kaip iliustruoja jo 1992 m. dainos „Remember the Time“ vaizdo klipas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)