Net 70 proc. apklaustųjų teigė, kad lemiamą metimą patikėtų „Utenos“ įžaidėjai Rimai Valentienei. Paminėtos buvo ir Marijampolės „Sūduvos“ žaidėjos – Iveta Šalkauskė bei Ela Briedytė.

I. Šalkauskė ir Kauno rajono „Hoptrans-Sirenų“ kapitonė Kornelija Balčiūnaitė surinko po lygiai balsų, kai buvo paklausta, prieš kurią žaidėją sunkiausia pulti.

Sunkiausia gintis prieš „Utenos“ gynėją Mariną Solopovą (40 proc.), „Hoptrans-Sirenų“ lyderę Santą Okockytę (30 proc.) ir „Utenos“ vidurio puolėją Kristiną Alminaitę (30 proc.).

Daugiausiai apklaustųjų norėtų žaisti Lino Šalkaus treniruojamoje komandoje. Apylygiai balsų surinko jam už nugaros likęs Alfredas Vainauskas, Rimvydas Samulėnas bei Jurgita Štreimikytė-Virbickienė.

Aiškios lyderės nebuvo ir kategorijoje, kur respondentės buvo paklaustos, su kuria žaidėja norėtų kartu rungtyniauti. Sandra Baliutavičiūtė, Gintarė Jasiunskaitė ir K. Balčiūnaitė surinko labai panašiai balsų. Šiek tiek nuo jų atsiliko Silvija Kuodienė.

G. Jasiunskaitę kolegės beveik vienbalsiai išrinko gražiausia LMKL krepšininke. Paminėtos buvo ir Roberta Mizgerytė, Gabija Meškonytė ir praėjusiais metais rinkimuose pirmąją vietą užėmusi Laura Svarytė.