Piešinyje, kuriame galime įžvelgti aliuziją į katalikybės ir nusikaltėlių bastionu laikomo miesto reputaciją, vaizduojama Madona su švytinčia aureole virš galvos ir pistoletu joje. Šis darbas pritraukia daugybę į miestą atvykstančių turistų.

Sprendimas užtikrinti, kad šis darbas nebūtų sunaikintas, buvo priimtas po Banksy gerbėjo Alessandro Bello pradėtos kampanijos už šio išskirtinio gatvės meno pavyzdžio išsaugojimą, už kurį pasirašė 16 tūkst. 500 asmenų.

A.Bello trečiadienį vietos žiniasklaidai sakė, kad apsauginis skydas atsirado ne miesto pareigūnų dėka.
„Atrodo, kad tai padarė ne taryba, o privatus asmuo, tačiau svarbiausia yra tai, kad tas darbas dabar yra apsaugotas“, – sakė jis.

Kitą Banksy darbą Neapolyje, Lorenco Berninio skulptūros „Šv.Teresės ekstazė“ įkvėptą šventosios paveikslą su su McDonaldo bulvytėmis ir gėrimu bei ekstazės išraiška veide, uždažė grafitininkai 2010 metais.

Daugybė Banksy darbų, kuriuos jis paliko įvairiuose pasaulio miestuose, buvo sudarkyti arba uždažyti slaptojo menininko konkurentų grafitininkų, tačiau dabar tokie vandalizmo atvejai tapo retesni, pagaliau pasklidus informacijai apie brito darbų vertę.