„Princas Shafferis Chimere'as Smithas Jaunesnysis atvyko! 2 kilogramai 900 gramų. Tai buvo pats baisiausias mano gyvenimo potyris, kuris baigėsi cezario pjūviu dėl kilusių komplikacijų. Ačiū šalia buvusiam nuostabiam daktarui bei mano vyrui Ne Yo, kuris visąlaik buvo šalia. Tik dėl jų viską įveikiau ir esu apdovanota pačiu geriausiu apdovanojimu pasaulyje. Geriausia diena mano gyvenime!“ – vos kūdikio susilaukusi moteris paskelbė „Instagram“ tinkle.

Crystal Renay Smith

Praėjus savaitei moteris paviešino ir nuostabą keliančias nuotraukas. Praėjus vos savaitei ji parodė savo figūrą. „Savaitė po gimdymo! 85 procentus nėštumo laiko negalėjau dirbti ir kovojau su savo kūnu. Viskas baigėsi cezario pjūviu. Mano kūnas nėra toks, koks buvo, tačiau tikiuosi, kad ateinančiomis savaitėmis pasidalysiu su jumis savo pokyčiais ir galėsiu palyginti, kokia buvau“, – pradėdama naują gyvenimo etapą rašė moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)