Jau šį vakarą „Ivanushki International“ ir „Potap i Nastya“ pasirodys Vilniuje.

Atlikėjai koncerto organizatoriams pateikė ir keletą ypatingų pageidavimų – vietos lėktuve turėjo būti verslo klasėje, o pasitikimas – VIP salėje. Ilsėtis populiariosios grupės nariai panoro kuo brangesniame viešbutyje, o vaišintis prieš koncertą – kokybiškais lietuviškais produktais. Dainininkai užsisakė ir tam tikros mineralizacijos vandens.

Tik pasisveikinęs su jį oro uoste pasitikusiais asmenimis vienas iš „Ivanushki International“ įkūrėjų K. Andrejevas sakė besitikįs, kad vakare į pasirodymą ateis prieš 20 metų į Lietuvą gyventi išvykęs ir iki šiol nematytas pusbrolis.

Potapas

Dar 1996 – aisiais susikūrusi grupė „Ivanushki International“ savo gerbėjams iki šiol dovanoja ypatingo populiarumo sulaukiančius koncertus ir dainas.

Vilniaus „Siemens“ arenoje skambės legendinės grupės dainos: „Tuchi“ (Тучи), „Topolinyi puh“ (Тополиный пух) ir kt.

Nors duetas „Potap y Nastya“ kartu tik nuo 2006 – ųjų, kartu jau užkariavo milijonų klausytojų širdis bei laimėjo dešimtis apdovanojimų įvairiose šalyse. Potap – ne tik atlikėjas, bet ir labai talentingas prodiuseris, kūrėjas ir dainų autorius. Nastya – puiki daininkė ir aktorė. Duetas balandžio 2 d. dovanos visiem jau gerai žinomas dainas: „Chumachechaja vesna“ (Чумачечая Весна), „Ne para“ (Не пара), „Prileleto“ (Прилелето) ir daug kitų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (272)