Trenerių kolektyvas – Jamesas Tibbetsas, Damianas GiGulianas, Casey Fratkinas, Tomas Lauksėdis ir Arūnas Aleinikovas už darbą stovykloje padėkojo gynėjui Olegui Peliušenokui (17 m.), puolėjui Lukui Altuchovui (18 m.) bei vartininkams Tadui Guliakui (17 m.) ir Laurynui Lubiui (15 m.).

Dėl žaidimo Aukščiausios Sankt Peterburgo (Rusija) jaunių (iki 17 metų) lygoje į rinktinės stovyklą neatvyko Kostas Gusevas, tuo metu stipriausios Latvijos lygos „Virsliga“ finale žaidęs Markas Kaleinikovas gavo leidimą iš Liepojos „HK Liepaja“ ekipos vadovų ir su rinktine keliaus į čempionatą Rumunijoje.

Nenaujokai jaunių rinktinėje gynėjų grandyje bus vos du ledo ritulininkai – Lukas Jonuška ir Tomašas Krukovskis, o puolėjų grandyje patirties tokio lygio turnyre turi Vilius Bučys, Lukas Žukauskas, Denisas Kuzminovas, Patrikas Misiukas, Laisvydas Kudrevičius, Ignotas Ragas ir Dominikas Bogdziulis.

Vartininkas Elvinas Karla rinktinėje žais antrus metus iš eilės, o Povilui Dumčiui tai bus pirmasis čempionatas.

Komanda autobusu į Rumuniją išvyko ketvirtadienio vakarą. Penktadienį vidurdienį ledo ritulininkai apsistos Vengrijos sostinėje Budapešte, o šeštadienį vakare pasieks Brasovą. Lietuvos rinktinė prieš čempionatą turės dar vieną dieną, per kurią surengs dvi treniruotes.

Čempionate lietuviai dėl vietos žaisti pirmame divizione kausis su Lenkijos, Didžiosios Britanijos, Nyderlandų, Kroatijos ir Rumunijos rinktinėmis.

Lietuvos jaunių rinktinės rungtynių tvarkaraštis:

Balandžio 4 d. 17:00 val. Lietuva – Didžioji Britanija
Balandžio 5 d. 20:30 val. Lietuva – Rumunija
Balandžio 7 d. 17:00 val. Lietuva – Kroatija
Balandžio 8 d. 13:30 val. Lietuva – Olandija
Balandžio 10 d. 13:30 val. Lietuva – Lenkija.