„Gaila prieš visus, kad visiems teko mesti darbus“, – apgailestavo dainininkė pasidalydama nuotrauka, kurioje jai tvarstoma žaizda.

„Nuvažiavau į ligoninę, kur man susiuvo žaizdą. Susižalojau galvą tiesiog studijoje. Štai taip vyksta darbas įrašinėjant naują albumą. P.s. Žmonės, saugokite save!“ – prie kitos nuotraukos rašė atlikėja.

Ruslana Lyžyčko

Lietuviams ir visai Europai Ruslana turėtų būti puikiai pažįstama dar nuo 2004-ųjų. Takart ji savo audringu pasirodymu „Wild Dances“ pelnė tūkstančių „Eurovizijos“ gerbėjų simpatijas ir pelnė nugalėtojos laurus.

Pastaruoju metu atlikėja įrašinėja naująjį savo albumą. Ar darbai užsitęs dėl patirtos traumos, dar nėra aišku. Vis dėlto keli artimiausi koncertai jau atšaukti. Kaip įvyko trauma atlikėja neatskleidė.

Ruslana Lyžyčko
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)