Norėčiau pasidalinti traškios užkandžių duonelės receptu. Ji patinka visiems - vaikams ir suaugusiems, tinka valgyti viena o taip pat su įvairiais tepamais sūriais, nepakeičiama kelionėse ir nepaprastai lengvai pagaminama.

Traški duonelė

70 g saulėgrąžų arba moliūgų sėklų
70 g sezamo sėklų
50 g linų sėmenų
0,5 a.š. druskos
2 v.š. alyvuogių aliejaus
120 g miltų
200 ml šalto vandens

Visus ingridientus sumaišome ir gautą tešlą plonu sluoksniu paskirstome skardoje išklotoje kepimo popieriumi. Dedame į įkaitintą iki 160 laipsnių orkaitę ir kepame apie 35 minutes.

Skanaus!
Jolita

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją